Audicions comentades

Tornar


Continuem amb el cicle de conferències destinades a les persones interessades per la música clàssica, aprofundint tant el coneixement dels grans compositors i de les seves obres com, en la manera d'escoltar i apreciar la música clàssica.

Aquest cicle dedicat al mestre i compositor del Barroc.

A càrrec de : Ferran Berrio Rodrigo, músic i traductor.

Dimarts, 17 d'octubre
Rinaldo de Händel
No sabem ben bé perquè un compositor que intentava obrir-se camí en el món de l'òpera italiana va acabar aterrant a Londres. I no només hi va estrenar la primera òpera italiana de la història d'Anglaterra, Rinaldo, sinó que s'hi va establir, va compondre música per a reis i nobles, es va convertir en ciutadà anglès i va acabar enterrat, molts anys després, a l'Abadia de Westminster al costat dels personatges més il·lustres de la història d'aquest país.

Dimarts, 14 de noviembre
Vivaldi. Les quatre estacions
Entre els 230 concerts per a violí que va escriure Vivaldi al llarg de la seva vida, els quatre dedicats a les estacions de l'any són els que més han transcendit i algunes de les seves melodies han esdevingut icones del nostre món.

Dimarts, 19 de desembre
Giovanni Battista Pergolesi
Amb només 26 anys de vida, Pergolesi en va tenir prou per consolidar-se com un compositor de prestigi i per apuntar amb la seva música els canvis que s'esdevindrien a tot Europa més enllà del Barroc. La seva mort prematura és, sens dubte, una de les tragèdies musicals més importants.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Navas.

Centre Cívic Navas

Adreça:
C Navas de Tolosa, 312
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Navas
Codi postal:
08027
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Navas
Quan
Del 17/10/2017 al 19/12/2017.

Telèfon

Telèfon:
933493522

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix