'XVIII Clàssica a Horta - Guinardó': Concert "Els afectes al voltant del mi bemoll"

Tornar


A càrrec d'Ángel Jesús López.

Ángel Jesús López ha realitzat nombrosos recitals a Espanya i Catalunya, presentant-se a importants sales com L'Auditori de Barcelona, el Museu de la Música de Barcelona, Casa Luthier Guitarres, el Centre de Documentació Musical d'Andalusia o el Palau de Carles V.

A l'any 2006 és admès a l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya), on estudia el grau superior sota la tutela del professor i concertista Àlex Garrobé, obtenint Matrícula d'Honor al final de la seva Carrera. Recentment ha acabat el Màster d'Estudis Avançats en interpretació sota la tutela de Zoran Dukic, professor i concertista, aconseguint també Matrícula d'Honor a la seva avaluació final; i continua els seus estudis amb Fernando Rodríguez. Ha participat en concursos internacionals, obtenint diferents premis.

L'eix central d'aquest programa és la tonalitat de Mi menor i els afectes atribuïts per Rameau tant a aquesta tonalitat com a les seves tonalitats associades. La Fantasia Op. 30 de Sor, escrita en Mi menor (Tendresa i dolçor, expressa dolor) obre el programa, a partir de la qual farem un viatge per els afectes atribuïts a les tonalitats de La menor (Fantasia Hongroise de Mertz), Si menor (Variacions sobre un tema d'Scriabin de Tansman) i Re major (Sonata In Memoriam de Carmona Arana).

Programa:

"Fantasía n7 Op.30.", Fernando Sor.
"Fantasía Húngara Op.65 n1.", Johan Kaspar Mertz.
"Introducción y capricho Op.23.", Giulio Regondi.
"Variaciones sobre un tema de Scriabin", Alexander Tansman.
"Sonata "In memoriam" Op.7.", Fernando Javier Carmona Arana.

Horaris

Biblioteca Montbau - Albert Pérez Baró

Adreça:
C Arquitectura, 8
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
Montbau
Codi postal:
08035
Població:
Barcelona
On
Biblioteca Montbau - Albert Pérez Baró
Quan
01/06/2017

Telèfon

Telèfon:
934270747

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix