"When we were kids"

Tornar

El fotògraf Arnau Duran capta escenes d’infantesa d’arreu del món en aquesta mostra, que es pot veure al Centre Cívic Trinitat Vella.

“When we were kids” captura la infantesa des de perspectives i geografies ben diferents. Hi surten imatges de l’Índia però també de diverses zones d’Etiòpia, com la ciutat sagrada de Lalibela o Addis Abeba; mostra la celebració del Shivaratri a la ciutat de Katmandú o la improvisació d’un ping-pong amb pedres a Patan, al Nepal, o la vida a Tailàndia o a Laos.

L’exposició serveix per veure que diferents que poden ser les infanteses i quins trets comuns comparteixen.

Horaris


Artista: Arnau Duran, fotògraf.

Exposició en itinerància. 2015. Espace Urbain Montréal
"WHEN WE WERE KIDS" és un projecte inacabat, pel fet que els records són infinits.

Pel senzill fet que aquest viatge no te final.
Aquest projecte va començar a prendre forma durant la meva estada a Nova Delhi, quan vaig copsar la veritable naturalesa d'algunes de les meves fotografies. Tots busquem alguna cosa, encara que de vegades no ens n´adonem. Per això vaig començar a reunir aquestes fotografies. Aquestes escenes espontànies d'infància em van captar d'alguna mane¬ra. És aleshores quan vaig entendre el poder evocatiu que exercien en mi.
Aquestes fotografies em recorden la meva pròpia infància, i pro¬bablement, la infància de moltes persones d'occident. Però el fet és que hi ha un nombre infinit d'experiències d'infantesa. Al¬gunes més senzilles que d'altres, de vegades tan sols diferents. Alguns dels meus propis records es veuen reflectits en aques¬ta sèrie de fotografies, evidentment de forma descontextualit¬zada. Això em fa pensar en la naturalesa i poder de la infància.
Ser un nen hauria de ser sempre un regal.

On
Centre Cívic Trinitat Vella - Espai Foradada
Quan
Del 06/02/2017 al 06/03/2017.

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix