Vint anys de la Cursa de Bombers

Tornar

Esports. El 22 d'abril milers d'atletes participaran en la vintena edició de la Cursa de Bombers de Barcelona.

El 2018 arriba una edició de la runnerINN Cursa de Bombers de Barcelona molt especial, amb la celebració dels vint anys de la cursa. Des del 1999, any rere any els bombers de Barcelona han celebrat una gran festa d’esport acompanyats de milers de ciutadans recorrent els principals carrers de la nostra ciutat.

Per al 22 d’abril del 2018 s’espera que centenars de bombers i uns quinze mil ciutadans i ciutadanes surtin de nou als carrers de Barcelona a gaudir plegats.

Trobareu més informació en aquest enllaç.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Institut Barcelona Esports. I Bombers de Barcelona


La Cursa Bombers de Barcelona es troba en una de les seves millors etapes i el proper 22 d´abril del 2018 celebrarà amb un bon somriure la seva 20a edició.

En una data tan especial, la Cursa buscarà batre el récord de bombers vestits amb l´equip d´intervenció. Per a això, tots aquells bombers que hi estiguin interessats i vinguin d´on vinguin, podran venir a participar-hi. A tots ells, s´espera que al voltant de 15.000 persones els acompanyin a recórrer un fantástic traçat de 10 quilòmetres que travessa alguns dels carrers més emblemàtics de la ciutat.

Reglament
La prova està oberta a tots els ciutadans. El mínim d'edat per participar a la prova és de 16 anys. Els menors de 18 anys (16-17 anys) hauran d'estar autoritzats pels tutors legals.

Distància: 10 km. Homologada per la RFEA.

Fira del corredor
La Fira del Corredor de la runnerINN Cursa Bombers 2018 estarà ubicat al pavelló 8 de la Fira de Barcelona i compartirà espai amb la Fira de Turisme de Barcelona B-Travel.
Tots els inscrits hauran de passar-hi per a recollir recollir el seu dorsal. A més, també podran recollir la samarreta commemorativa de la prova i la bossa del corredor amb alguns obsequis de col·laboradors.

Recollida del dorsal, xip i samarreta
Podràs recollir-ho en l´horari que has seleccionat en el moment de fer la teva inscripció. Aquests són els horaris disponibles:
A – Divendres 20 d´abril de 10 a 15h
B – Divendres 20 d´abril de 15h a 20h
C – Dissabte 21 d´abril de 10 a 15h
D – Dissabte 21 d´abril de 15h a 20h

Per a recollir el material és obligatori la presentació del DNI o passaport juntament amb el mail de confirmació d´inscripció.

En cas de no poder-hi anar, una altra persona ho podrà fer en nom teu amb una fotocòpia del dni i el comprovant d´inscripció.

Podràs recollir-ho en l´horari que has seleccionat en el moment de fer la teva inscripció.

En cap cas s´entregaran dorsals el mateix dia de la cursa.

Recorregut:
9:00h / Avinguda Marquès de l'Argentera.
Avinguda Marques de l´Argentera - Pla de Palau - Passeig Isabel II - Passeig Colom - Monument a Colom - Passeig Josep Carner - Avinguda del paral·lel - Carrer Floridablanca - Carrer Urgell - Gran Via de les Corts Catalanes - Plaça Tetuan - Gran Via de les Corts Catalanes
- Carrer de la Marina - Carrer Ausias Marc - Passeig de Sant Joan
- Ronda Sant Pere - Plaça Urquinaona - Via Laietana - Plaça Antoni Lopez - Passeig Isabel II - Pla del Palau - Avinguda Marquès de l´Argentera (meta).

Recorregut per la ciutat

Adreça:
Av Marquès de l'Argentera, 6
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Recorregut per la ciutat
Quan
22/04/2018

M'agrada 124

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Comparteix