VI Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal

Tornar

Esports. Prepareu-vos per recórrer l’avinguda Diagonal de muntanya a mar el diumenge 27 de maig.

La VI Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal ja es prepara per al 27 de maig. Es tracta d’una cursa de 5 i 10 quilòmetres que recorre l’avinguda Diagonal de Barcelona en línia recta, de muntanya a mar, amb el punt de sortida i d’arribada en llocs diferents.

Aquesta cita esportiva, oberta a tothom, segueix la reglamentació de la Federació Catalana d’Atletisme i la cronometrarà l’empresa Championchip. Les inscripcions es poden fer per internet fins al dimecres 23 de maig, a les 10.00 h, o fins que s’arribi als 15.000 participants. Si el dia de la cursa queden places disponibles, us hi podreu inscriure in situ.

La sortida, per a tots dos recorreguts, tindrà lloc a l’avinguda Diagonal, 686, davant del Monestir de Pedralbes. El punt d’arribada de la cursa de 5 quilòmetres serà a l’avinguda Diagonal amb el carrer de la Marina, i el de la cursa de 10 quilòmetres, al passeig de Garcia Fària amb el carrer de la Selva de Mar.

Els més petits tenen una cursa pròpia, la Cursa Kids, que se celebrarà el dissabte 26 de maig amb un circuit al voltant dels jardins de Piscines i Esports. Tots els participants rebran una medalla.

Trobareu més informació sobre la cursa i les inscripcions en aquest enllaç.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Dir Claris.
Organitzat per:
Oficina d'Informació i Tràmits de la Guàrdia Urbana. i DIR


El recorregut de la cursa tindrà una distància de 5 i 10 quilòmetres, aquesta última homologada, en zona urbana, ja que transcorrerà per l´Avinguda Diagonal de Barcelona, distància que validarà la Federació Catalana d´Atletisme.

- Inscripcions
La inscripció es podrà fer per Internet: pàgina www.dir.cat/cursa-barcelona. En el moment de fer la inscripció es triarà una de les dues distàncies del recorregut, 5 km o 10 km. La modificació de la inscripció només es podrà fer a la Fira del Corredor els dies 25 i 26 de maig, a la taula d´incidències. En cap cas es podrà fer d´una altra manera o en altres dates.

Les inscripcions estaran obertes fins el dimecres 23 de maig, a les 10 h, o fins que s´arribi a les 15.000 inscripcions. L´organització es reserva el dret a tancar les inscripcions abans d´aquesta data per raons organitzatives així com ampliar el període d´inscripció si ho considera oportú. L´organització podrà fer una reserva de places.

Inscripcions Last Minute:
Si encara hi ha places disponibles, disposarem d´inscripcions d´última hora per a persones que decideixin fer la inscripció in situ. El preu serà de 20 € i no es faran diferenciacions entre socis / no socis, xip groc / lloguer.

- Fira del Corredor: Recollida de la bossa del corredor, samarreta i dorsal:
La recollida de la bossa del corredor, la samarreta i el dorsal es podrà fer el divendres 25 de maig de 10 a 20 h i el dissabte 26 de maig de 10 a 20 h, al Diagonal Runner's Market (Fira del Corredor), situada a Diagonal DiR (Ganduxer, 25), entrant per la porta del parc.

Els participants hauran de seleccionar una de les quatre franges horàries disponibles a l´hora de fer la inscripció. Cada franja horària té un límit màxim de capacitat. Quan s´arribi al límit, aquesta franja horària ja no estarà disponible per seleccionar-la, i els participants hauran de triar una altra opció.

Hi haurà 4 franges horàries disponibles:
Divendres 25 de maig de 10 a 15 h
Divendres 25 de maig de 15 a 20 h
Dissabte 26 de maig de 10 a 15 h
Dissabte 26 de maig de 15 a 20 h

Temps màxim: 45 minuts a la distància de 5km. 1 hora i 15 minuts a la distància de 10km.

Categories: 8 categories. Júnior, Sènior, Veterans A, B i,C i D Clients DiR i membres RWU

- Recorreguts:
Sortida: avinguda Diagonal 686 davant del Palau Reial Pedralbes
Arribada 5km: Av. Diagonal, Carrer de la Marina.
Arribada 10 km: Passeig Garcia Faria / Selva de Mar.

Recorregut cursa 10 km: av. Diagonal, 686 (davant Palau de Pedralbes) – av. Diagonal, calçada central – pl. Francesc Macià, costat mar – av. Diagonal, calçada central – pl. Cinc d´Oros, ambdós costats – av. Diagonal, calçada central – pl. Mossèn Jacint Verdaguer, costat mar – av. Diagonal, calçada central, de pl. Mossèn Jacint Verdaguer a Roger de Flor – av. Diagonal, entre Roger de Flor i Sardenya, calçada central costa mar – av. Diagonal, entre Sardenya i Castillejos, calçada mar – Castillejos – Bolívia – Badajoz – av. Diagonal, lateral mar – pl. Llevant - pg. Taulat, costat muntanya fins a Josep Pla – Josep Pla (en sentit contrari), deixant completament lliures 2 carrils del costat Besòs pel trànsit – pg. Garcia Fària (arribada entre Josep Pla i Selva de Mar).

Recorregut cursa 5 km: el recorregut es el mateix fins arribar a l´av. Diagonal amb Roger de Flor, lloc on la cursa de 5 km continua per la calçada central, costat muntanya, fins a l´arribada situada a l´av. Diagonal entre Sardenya i Marina, calçada muntanya, i la cursa de 10 km continua per la calçada central, costat mar.

Itinerari per la ciutat

Adreça:
Av Diagonal, 686
Districte:
Les Corts
Barri:
Pedralbes
Codi postal:
08034
Població:
Barcelona
On
Itinerari per la ciutat
Quan
27/05/2018

M'agrada 40

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix