Un dia de Nassos dels Pallapupas

Tornar

Nens i nenes. Els dies 9 i 10 de juny viu Un Dia de Nassos al Tibidabo i el Zoo de Barcelona.

Un Dia de Nassos és una iniciativa dels Pallapupas per sensibilitzar sobre la importància del riure per millorar l’estat dels infants hospitalitzats. Enguany se celebra els dies 9 i 10 de juny en diversos parcs de lleure que ofereixen entrades a meitat de preu i destinen part de la recaptació a l’entitat.

A Barcelona, Un Dia de Nassos se celebra al Tibidabo i el Zoo de Barcelona. Serà un cap de setmana molt especial perquè els Pallapupas visitaran el parc per fer que tothom s’ho passi bé. A més, el Club Super3 també hi col·labora i tots els seus socis podran entrar de franc al Zoo comprant un nas solidari aquell mateix dia.

Pel que fa a les entrades s’han de comprar de forma anticipada al web dels Pallapupas.

Una altra manera de sumar-se a la iniciativa és compartir a les xarxes fotografies amb un nas de pallasso i l’etiqueta #nasvermell.

Altres parcs d’arreu de Catalunya que participen en Un Dia de Nassos són PortAventura, Catalunya en Miniatura, Granja d’Aventura Park i Illa Fantasia.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Pallapupas - Pallassos d'Hospital.
Se celebra a:
Catalunya en Miniatura.
Se celebra a:
Parc d'Atraccions del Tibidabo.
Se celebra a:
Zoo de Barcelona.
Se celebra a:
Illa Fantasia Parc Aquàtic.
Se celebra a:
Parc Port Aventura.


Un Dia de Nassos es celebra enguany els dies 9 i 10 de juny. El gran esdeveniment solidari que Pallapupas organitza amb l´objectiu de sensibilitzar a la societat sobre la importància del riure com a eina per millorar l´estat emocional dels infants hospitalitzats, comptarà amb la col·laboració de sis parcs referents de lleure familiar.

PortAventura, Tibidabo, Zoo de Barcelona, Catalunya en Miniatura, Granja d´Aventura Park i Illa Fantasia participen a Un Dia de Nassos 2018 oferint les entrades per aquests dies a meitat de preu. Part d´aquesta recaptació anirà destinada a l´entitat. Les entrades es poden adquirir únicament i de forma anticipada a partir del 8 de maig, a través de la web de Pallapupas www.pallapupas.org.

Per la seva part, el Club Super3 també aporta el seu granet d´arena, fent que tots els seus socis puguin entrar al Zoo i a Catalunya en Miniatura de forma totalment gratuïta amb la compra d´un nas solidari el mateix dia.

Espais:
Parcs i dates d´Un Dia de Nassos 2018:
PortAventura – 20 de maig
Tibidabo – 9 i 10 de juny
Zoo de Barcelona – 9 i 10 de juny
Catalunya en Miniatura - 9 i 10 de juny
Granja d´Aventura Park - 9 i 10 de juny
Illa Fantasia – 10 de juny


Amb el fi de donar visibilitat a aquesta gran festa, Pallapupas anima a tothom a crear una gran "Marea de nassos" a les xarxes socials compartint fotografies amb un nas de pallasso i el hashtag #nasvermell. La iniciativa compta amb el suport de diversos personatges públics com Mònica Terribas, Jordi Évole, Thais Villas, Òscar Dalmau, Manel Fuentes, Gemma Mengual o Risto Mejide.

Els nassos solidaris es poden adquirir a la pàgina web d´Un Dia de Nassos, així com a diversos comerços adherits a la iniciativa o in-situ, als parcs col·laboradors.

PortAventura, Tibidabo, Zoo Bcn, Catalunya en Miniatura, Granja d'Aventura Park i Illa Fantasia

Població:
Barcelona
On
PortAventura, Tibidabo, Zoo Bcn, Catalunya en Miniatura, Granja d'Aventura Park i Illa Fantasia
Quan
Del 20/05/2018 al 10/06/2018.

M'agrada 16

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Comparteix