Tot Sants per córrer

Tornar

Esports. Diumenge, 29 d'octubre, els carrers de Sants són per córrer el 39è Cros Popular. T'hi apuntes?

Horaris


Inscripcions per internet del 14 d'agost al 26 d´octubre a www.championchip.cat. No es faran inscripcions sota cap concepte el dia de la cursa.

Inscripció limitada a 1.714 corredors.

Prova controlada per xip
El xip es lliurarà el mateix dia de la prova, a partir de les 8.30 h prèvia presentació del justificant d´inscripció. A la prova es pot fer servir el xip groc per part d´aquells corredors que el tinguin.

El dorsal i la samarreta es podran recollir el dissabte anterior a la prova,a l´Estació de Sants de 16.00 a 21.00 h; i el mateix dia de la prova a partir de les 8.30 h. a la Rambla Brasil, prèvia presentació del justificant d´inscripció.

Itinerari del Cros Popular de Sants (10 km.)
El Cros sortirà de la rambla Brasil amb Canonge Pibernat a les 10h. A continuació seguirà per carretera de Sants fins al carrer Munné per on tomba per seguir per l´avinguda Madrid, on arribarà al km 1.

Segueix de nou per avinguda Madrid i baixa pel carrer Vallespir on arribarà al km 2.

La cursa prossegueix pel carrer Melcior de Palau fins a la plaça de can Mantega i gira fins al carrer Joan Güell, per on baixa fins plaça de Sants. A continuació segueix per la carretera de Sants, on arribarà al km 3.

El circuït segueix per la carretera de Sants fins al carrer Arizala, per on gira cap a l´avinguda Madrid, on arriba al km 4.

La cursa baixa la rambla Brasil fins al carrer Miquel Àngel i torna a pujar per Brasil per tornar a l´avinguda Madrid de nou, on arriba al km 5.

El traçat segueix per l´avinguda Madrid, supera la plaça del Centre i arriba al carrer Berlín. Després gira per Numància on arriba al km 6.

La cursa arriba a la plaça dels Països Catalans i tomba pel carrer Enric Berges. A continuació gira per Melcior de Palau, tomba pel carrer Vallespir i més endavant pel carrer Valladolid, on es troba el km 7.

La cursa segueix pel carrer Valladolid fins arribar a Alcolea, per on tomba en direcció al Passeig de Sant Antoni. Avançant pel lateral del Passeig el circuit passa per la plaça de Joan Peiró i voreja l´Estació de Sants fins a la plaça dels Països Catalans. Després el Cros segueix pel carrer de Tarragona on arriba al km 8.

Després de Tarragona la cursa gira per Consell de Cent fins a la Creu Coberta, on arriba al km 9.

En el tram final el Cros segueix recte la Creu Coberta fins arribar a la rambla de Brasil on es troba l´arribada.

Sortida i arribada: Rambla Brasil amb c. Sants

Adreça:
Rbla Brasil, 1
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
Sants - Badal
Codi postal:
08028
Població:
Barcelona
On
Sortida i arribada: Rambla Brasil amb c. Sants
Quan
29/10/2017

M'agrada 50

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix