"Terra líquida"

Tornar

El Museu del Disseny ofereix aquest taller infantil per crear una peça de ceràmica a partir de fang emmotllat.

A l’exposició “D’obra. Ceràmica aplicada a l’arquitectura” es poden veure peces de ceràmica, un material valuós i insubstituïble en la construcció d’habitatges, des de l’antiguitat fins avui. Aquest material primer és un líquid espès que es pot emmotllar i permet fer peces repetides i iguals com els maons, o bé fer peces úniques, com els amulets que protegien les antigues llars del Mediterrani.

Aquest taller el Museu del Disseny convida els més petits a experimentar amb el gust per la ceràmica i les tècniques manuals, i a partir de peces emmotllades i iguals els participants podran crear una peça única i original.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu del Disseny de Barcelona.
Inscripcions a:
Museu del Disseny de Barcelona.


A l´exposició 'D'Obra. Ceràmica aplicada a l'arquitectura' es poden veure peces de ceràmica, un material valuós i insubstituïble en la construcció d´habitatges, des de l´antiguitat i fins avui. Terra, aigua, aire i foc són els quatre elements de la ceràmica. Un material que primer és un líquid espès que es pot emmotllar i permet fer peces repetides i iguals com els maons o bé, fer peces úniques com els amulets que protegien les antigues llars del mediterrani.
En aquest taller us convidem a experimentar amb el gust per la matèria i les tècniques manuals en el qual a partir de peces emmotllades i iguals els participants podran crear la seva peça única i original.

També es farà una petita visita a l´exposició D´obra per observar algunes peces. A partir del 5 de febrer i fins al 5 de març, es farà la visita a la col·lecció de ceràmica de l'exposició permanent del Museu "Extraordinàries! Col·leccions d'arts decoratives i arts d'autor (segles III-XX)".

Museu del Disseny de Barcelona

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Museu del Disseny de Barcelona
Quan
Del 16/10/2016 al 05/03/2017.

Telèfon

Telèfon:
932566800
Telèfon:
932566801
Telèfon d´inscripció:
93 256 68 01

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix