Taller de memòria per a gent gran 'Picasso en la memòria'

Tornar


Taller orientat a gent gran dels barris de la Ribera, Santa Caterina i Sant Pere. Si hi ha places disponibles, s´oferiran a residents d´altres barris.

El taller de memòria per a gent gran Picasso en la memòria sorgeix de converses mantingudes amb diversos agents comunitaris, en les quals es va identificar la necessitat d'ampliar l'oferta d'aquest servei per millorar la qualitat de vida de l´alt percentatge de persones grans residents al barri.

El taller ens permet mantenir i potenciar les capacitats cognitives dels assistents, així com explorar i aprofundir en les possibilitats de l'art com a eina de formació de primer ordre, a qualsevol edat i a través de la figura i obra de Picasso.

També té com a finalitat el foment i la millora de les relacions socials, que ajuden a mantenir bones capacitats neurològiques. Amb una durada de sis mesos, aquest projecte s´ha convertit en un taller de referència entre els nostres veïns.

A partir de l´experiència adquirida en aquest treball a llarg termini, el museu proposa Una visita per recordar, una sessió individual de dues hores que altres tallers de memòria de gent gran d´arreu de Catalunya poden fer al museu, per així oferir una diversitat d´activitats als seus usuaris.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu Picasso.

Museu Picasso

Adreça:
C Montcada, 15*23
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Museu Picasso
Quan
D'octubre a març de 2018 (dates aproximades)

Telèfon

Centraleta:
932563000
Reserves:
932563022 grup de dl-dv:10-13 h.
Fax:
933150102
Telèfon de reserves:
93 256 29 97, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h

M'agrada 49

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix