Roses solidàries

Tornar

Festes. Un any més, el 23 d’abril es vendran roses solidàries al pati d’entrada de l’Ajuntament. L’import es destinarà a associacions sense ànim de lucre.

Les roses solidàries es vendran al pati d’entrada de l’Ajuntament de Barcelona, de 10.00 a 20.00 hores, coincidint amb la jornada de portes obertes del consistori. Tot l’import recaptat es donarà íntegrament a associacions sense ànim de lucre.

Les entitats que participen aquest any en la iniciativa són l’Associació Catalana d’Integració i Desenvolupament Humà, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb intel·ligència límit; ECOM, que defensa els drets de les persones amb discapacitat física; la Fundació Joia, que ofereix serveis d’inserció en l’àmbit de la salut mental i lluita contra l’estigma social que suposen aquestes malalties, i l’ACAPPS, que té com a objectiu aconseguir la integració plena de les persones amb sordesa.

Horaris


Coincidint amb la Jornada de Portes Obertes, l'Ajuntament de Barcelona posarà en marxa un any més, de 10 a 20h, la iniciativa de venda de roses solidàries al pati d'entrada. L'import anirà íntegrament a associacions sense ànim de lucre. Entitats que participaran enguany en aquesta iniciativa:

Associació Catalana d'Integració i Desenvolupament Humà: Entitat declarada d'utilitat pública que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb intel·ligència límit, mitjançant una atenció integral.

Ecom: Moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física, que treballa en la defensa de l'exercici dels drets de les persones amb discapacitat física per assolir la plena inclusió social i millorar la seva qualitat de vida, i en enfortir el sector associatiu de la discapacitat física a través de la participació.

Fundació Joia: Entitat sense afany de lucre que ofereix serveis d'inserció en salut mental, promocionant la salut mental per modificar l'estigma i els prejudicis que es generen envers a aquests trastorns de salut mental.

Acapps: Entitat sense afany de lucre que treballa per aconseguir la plena integració de la persona sorda en tots els àmbits: educatiu, laboral, social i cultural; i promou la comunicació oral de les persones sordes, impulsa l'accessibilitat a la comunicació amb la subtitulació en directe, el bucle magnètic i les emissores FM.

Ajuntament de Barcelona

Adreça:
Pl Sant Jaume, 1
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Ajuntament de Barcelona
Quan
23/04/2018

Telèfon

Centraleta:
934027000 De dl. a dv. de 8 a 19 h
Informació i tramitació:
010
Informació i tramitació:
931537010 Des de fora àrea metropolitana
Telèfon:
934860098 Informació per a persones discapacitat auditiva
Telèfon:
900226226 Telèfon del Civisme: Incidències i Reclamacions
Telèfon:
092 Guàrdia Urbana: Actuació immediata i urgències
Telèfon:
900700077 Targeta Rosa

M'agrada 11

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix