"Retrats de la multitud", de Natalie Bookchin

Tornar

Exposicions. Aquesta mostra reuneix set obres audiovisuals que exploren les paradoxes relacionades amb l’ús quotidià de les tecnologies de la comunicació.

La Virreina Centre de la Imatge dedica, del 3 de març al 27 de maig, una mostra a l’artista nord-americana Natalie Bookchin. Mitjançant recursos propis de l’estètica de les bases de dades, les xarxes socials i l’economia col·laborativa, l’artista uneix centenars de vídeos en línia enregistrats en primera persona. El resultat és una composició d’autoretrats que revelen els efectes del capitalisme comunicatiu en la societat nord-americana.

Aquesta exposició és la primera mostra individual dedicada a Natalie Bookchin (Nova York, 1962) a Espanya. Reuneix una selecció de set treballs en vídeo produïts entre el 2008 i el 2017: la sèrie Testament –Count, My Meds, I am notLaid off–, Now he’s out in public and everyone can see, Long Story Short i Mass Ornament.

En trobareu més informació en l’enllaç següent.

Horaris

Altres

Se celebra a:
La Virreina Centre de la Imatge.


Aquesta mostra reuneix set obres audiovisuals produïdes entre el 2008 i el 2017 que exploren les paradoxes relacionades amb l´ús quotidià de les tecnologies de la comunicació. Mitjançant recursos propis de l´estètica de les bases de dades, les xarxes socials i l´economia col·laborativa, l´artista sol ajuntar centenars de vídeos en línia enregistrats en primera persona. El resultat és una composició d´autoretrats que revelen els efectes del capitalisme comunicatiu en la societat nord-americana.

Aquesta exposició és la primera mostra individual dedicada a Natalie Bookchin (Nova York, 1962) a l´estat espanyol. Reuneix una selecció de set treballs en vídeo produïts entre el 2008 i el 2017: la sèrie Testament –Count, My Meds, I am not i Laid off–, Now he´s out in public and everyone can see, Long Story Short i Mass Ornament.

La Virreina Centre de la Imatge

Adreça:
C la Rambla, 99
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
La Virreina Centre de la Imatge
Quan
Del 03/03/2018 al 27/05/2018.

Telèfon

Informació:
933161000
Centraleta:
933017775
Fax:
933161194

M'agrada 25

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix