Petitet i la seva rumba simfònica, al Liceu

Tornar

Música. Joan Ximénez, Petitet, fusiona rumba i música clàssica al Liceu.

Petitet, mític col·laborador de Peret i Gato Pérez, presenta l’espectacle de rumba simfònica al Gran Teatre del Liceu.

La cita serà aquest 17 d’octubre, en un escenari mític al qual Petitet sempre havia volgut tocar. Sobre l’escenari estarà acompanyat pels 27 músics de l’Orquestra Simfònica de Rumba del Raval, i amb el suport de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu. També hi col·laboraran amics del món de la rumba i el jazz com Kiflus, Carles Benavent, Joan Albert Amargós o Chicuelo.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Gran Teatre del Liceu.


Quan va néixer, el van batejar amb el nom de Joan Ximénez Valentí, però tothom li deia Petitet, nom de tota una icona del Raval que ha tocat amb el Gato Pérez i Peret, entre molts altres i que és fill de Ramón el Huesos, mític palmero de la banda de Peret. Des de fa uns anys lluita contra una malaltia, la miastènia, que no li ha impedit fer les coses més grans.

I és que ell va prometre a la seva mare que portaria la rumba a un gran teatre, com explica el film que està acabant el periodista Carles Bosch (Balseros, Bicicleta, cullera, poma). El proper 17 d´octubre la rumba farà la seva entrada al Gran Teatre del Liceu gràcies a la seva tossuderia i a la complicitat de la seva banda formada per 27 músics de rumba i de clàssica i als que s´hi ajuntarà l´Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu.

Una nit que serà única i molt especial degut a que el concert s´enregistrarà íntegrament per al film de Carles Bosch (Petitet. Rumba pa´ti) i que serà el gran final de la pel·lícula.

Una actuació imprescindible per als amants de la rumba amb majúscules que comptarà amb la col·laboració de grans músics i amics de Petitet com Joan Albert Amargós, Chicuelo, Carles Benavent, Kitflus, El Granaíno, Parrita i Lucrecia.

Gran Teatre del Liceu

Adreça:
C la Rambla, 51*59
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Gran Teatre del Liceu
Quan
17/10/2017

Telèfon

Telèfon:
934859900
Fax:
934859918

Web

Web venda d'entrades:
www.liceubarcelona.cat

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix