"Ona I: L'aventura comença!"

Tornar

Sant Andreu Contemporani ofereix la primera temporada d’Ona, el nou programa educatiu liderat per l’artista Serafín Álvarez.

“Ona I: L’aventura comença!” és un taller infantil que té lloc un dissabte de cada mes al Centre Cívic Sant Andreu i en què intervenen Paco Chanivet, Enric Farrés Duran, Clàudia Flores Colominas, Ana García-Pineda, Marla Jacarilla, Anna Moreno, Daniel Moreno Roldán i Mario Santamaría.

L’Ona és inventora i aventurera. La seva intel·ligència i creativitat li permeten inventar extraordinaris aparells inimaginables que li fan viure aventures arriscades, divertides i excitants. Els infants acompanyaran l’Ona en les seves aventures i l’ajudaran a aconseguir “estrelles de coneixement” que li proporcionin experiència per continuar inventant nous estris i vivint noves peripècies.

Us podeu descarregar el programa complet amb les dates de tots els tallers clicant aquí. El taller és gratuït i cal inscriure-s’hi prèviament.

Horaris

Altres

Inscripcions a:
Centre Cívic Sant Andreu.
Se celebra a:
Centre Cívic Sant Andreu.


'Ona' és el programa educatiu de Sant Andreu Contemporani, estructurat en cicles anuals de tallers a càrrec d´artistes convidats, dirigits a un públic infantil i familiar. Un espai en el qual artistes i nens experimenten amb estratègies creatives i produeixen coneixement compartit des de la pràctica.

Sant Andreu Contemporani estrena la primera temporada d´Ona, el nou programa educatiu liderat per l´artista Serafín Álvarez. 'Ona I: L´aventura comença' comptarà amb la intervenció de Paco Chanivet, Enric Farrés Duran, Clàudia Flores Colominas, Ana García-Pineda, Marla Jacarilla, Anna Moreno, Daniel Moreno Roldán i Mario Santamaría.

L´Ona és inventora i aventurera. La seva intel·ligència i creativitat li permeten inventar extraordinaris aparells inimaginables que la porten a viure aventures arriscades, divertides i excitants. Des de Sant Andreu Contemporani acompanyarem l´Ona en les seves aventures, ajudant-la a aconseguir «Estrelles de coneixement», que li proporcionin experiència per continuar inventant nous estris i vivint noves peripècies.

Programa:

- Dissabte 18 de febrer
'Escriu aviat, Ona', a càrrec d'Enric Farrés Duran.
L´Ona ha viatjat al futur i tots els seus dispositius han quedat obsolets a l´acte. Té fam i li ve de gust menjar pizza. Atrapada en una mena d´Analogolandia no té més remei que escriure una postal per demanar la pizza i no morir desnodrida, ja que en el futur absolutament tot t´ho porten a casa. Aconseguirà l´Ona la seva pizza desitjada? Entendrà el pizzer la comanda de l´Ona?

Centre Cívic Sant Andreu

Adreça:
C Gran de Sant Andreu, 111
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Codi postal:
08030
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Sant Andreu
Quan
Del 21/01/2017 al 18/03/2017.

Telèfon

Telèfon:
933119953
Fax:
933117072
Telèfon d´inscripció:
93 311 99 53


M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix