Mural del bicentenari de la "Festa Major de Gràcia" a la façana de la seu del Districte

Tornar

Data final aproximada


El Districte de Gràcia de l´Ajuntament de Barcelona també s´ha volgut sumar a aquesta celebració decorant la façana de l´edifici de l´Ajuntament a la plaça de la Vila de Gràcia amb un mural que recull el procés del guarniment dels carrers i la seva sigularitat, en què es poden descobrir valors com: la transversalitat, la solidaritat, la tradició, la creativitat, el reciclatge o la cohesió social dels veïns de la vila que, plegats, donen forma cada any a un nou somni.

El mural, a mode d´esgrafiat i com si es tractés d´un paper de paret de lliris, acull els veïns i visitants que, interactuant entre sí, donen vida a aquesta obra plàstica amb els colors blaus de la vila. Una obra d´art realitzada per Reskate Arts & Crafts, estudi gràfic i taller de Barcelona, format per María López i Javier de Riba, dissenyadors gràfics i il·lustradors.

Gràcies a la bona rebuda del mural de la façana de la seu del Districte realitzat per commemorar el Bicentenari de la Festa Major de Gràcia i a l'allau de peticions rebudes per mantenir-lo, la intervenció artística es mantindrà almenys fins al maig del 2018.

Carrer Gran de Gràcia

Adreça:
C Gran de Gràcia, 3
Districte:
Gràcia
Barri:
La Vila de Gràcia
Codi postal:
08012
Població:
Barcelona
On
Carrer Gran de Gràcia
Quan
Del 14/08/2017 al 30/05/2018.

M'agrada 104

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix