Mobile Week Barcelona

Tornar

Del 20 al 26 de febrer la Mobile Week BCN ofereix activitats gratuïtes en 60 equipaments de la ciutat.

La Mobile Week Barcelona neix com un punt de trobada entre el món de l’emprenedoria i la indústria digital i el món del pensament i les indústries creatives. En aquest sentit, s’han programat activitats culturals, científiques, creatives…, totes gratuïtes i obertes a tothom, que es desenvoluparan en 60 equipaments de la ciutat. Els actes arribaran als deu districtes.

La setmana inclou un programa de deu converses, en què participaran emprenedors, artistes, catedràtics, pensadors, creadors, científics i representants de la Fundació Mobile World Capital Barcelona. També es podran visitar deu creacions de deu artistes, que explicaran com veuen el futur de la transformació digital des d’una perspectiva artística. Les obres s’exposaran en equipaments i entitats dels deu districtes de Barcelona.

Finalment, deu rutes conduiran els ciutadans als espais de creativitat, innovació, cultura digital, tecnologia i pensament més rellevants de la ciutat.

Podeu consultar tot el programa d’activitats.


Fruit de la voluntat de la Mobile World Capital d'impulsar una setmana de reflexió oberta entorn a la transformació digital, neix la Mobile Week Barcelona: un punt de trobada entre el món de l'emprenedoria i la indústria digital i el del pensament i les indústries creatives.

La setmana es dividirà en 3 activitats principals:

- 10 Diàlegs:
Un programa de 10 converses consecutives durant la setmana en equipaments culturals, científics, universitaris i socials de Barcelona. A cada taula hi participaran emprenedors, artistes, catedràtics, pensadors, creadors, científics i representants de Mobile World Capital Barcelona que reflexionaran al voltant de temes d'interès.

- 10 Creacions Artístiques.
10 creacions de 10 artistes que explicaran la visió del futur de la transformació digital des d'una perspectiva artística. Les obres s'exposaran en equipaments i entitats dels deu districtes de Barcelona.

- 10 Rutes Inspiradores:
10 rutes plenes d'inspiració pels deu districtes de la ciutat, que conduiran als espais de creativitat, innovació, cultura digital, tecnologia i pensament més rellevants de Barcelona.

Programa

Diferents espais de la ciutat

Població:
Barcelona
On
Diferents espais de la ciutat
Quan
Del 20/02/2017 al 26/02/2017.

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix