Marina Rossell canta a El Born en memòria de la II República

Tornar

Música. Cançons de Marina Rossell i paraules d’escriptores catalanes commemoraran l’aniversari de la República a El Born.

La Primavera Republicana es tanca el dissabte, 21 d’abril, amb un concert espectacle en commemoració del 87è aniversari de la II República, que tindrà lloc a El Born Centre de Cultura i Memòria. Les cançons de Marina Rossell es trobaran a l’escenari amb els textos de Víctor Català, Mercè Rodoreda, Maria Aurèlia Capmany i Montserrat Roig, interpretats per l’actriu Sílvia Bel i emmarcats per les accions poètiques de dos ballarins. La direcció escènica de l’espectacle és a càrrec del coreògraf Ramon Oller.

Les escriptores seleccionades representen les diferents etapes històriques viscudes des del noucentisme fins a la democràcia, un trajecte que abasta la Guerra Civil, la dictadura, l’exili i la transició.

Aquest concert espectacle està vinculat a l’exposició “Montserrat Roig 1977. Memòria i utopia”, dedicada a l’escriptora i periodista que va ser fonamental per a la recuperació de la memòria republicana durant la transició. La mostra es pot visitar a El Born fins al 3 de juny.

La Primavera Republicana és un programa per evocar i celebrar els valors republicans de llibertat, igualtat i fraternitat.

Horaris


El dia 21 d´abril tindrà lloc a El Born CCM un concert-espectacle de commemoració del 87è aniversari de la II República amb les cançons de la Marina Rossell amb la participació de l´actriu Silvia Bel que interpretarà, acompanyada d´accions poètiques amb dos ballarins, textos de Victor Català, Mercè Rodoreda, Maria Aurèlia Capmany i Montserrat Roig. Escriptores que van des del noucentisme, la guerra civil, la dictadura, l´exili, la transició i la democràcia. Amb la direcció escènica del coreògraf Ramon Oller.

La direcció artística d´aquest espectacle anirà a càrrec de Marina Rossell i tindrà lloc al vespre a l´interior de El Born CCM en el marc de l´Exposició "Montserrat Roig 1977. Memòria i utopia" que es pot visitar fins el 3 de juny.

El Born Centre de Cultura i Memòria

Adreça:
Pl Comercial, 12
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
El Born Centre de Cultura i Memòria
Quan
21/04/2018

Telèfon

Informació:
932566851
Reserves:
932566850 (de dl. a dv. de 9.30 a 19 h)

M'agrada 28

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix