“Krea. Mirades diferents en processos creatius”

Tornar

Exposicions. L’exposició "Krea", que es pot visitar al Disseny Hub Barcelona, explora en una sèrie de fotografies els processos creatius de diverses persones en risc exclusió social.

L’exposició “Krea. Mirades diferents en processos creatius”, que es pot visitar fins al 31 d’agost a la sala B de l’edifici Disseny Hub Barcelona, exposa un conjunt de fotografies en què la mirada de diferents artistes ha copsat moments de creativitat en persones en risc d’exclusió social.

Les imatges mostren com la participació en processos col·lectius, la llibertat d’elecció i el diàleg permeten que aflorin les capacitats imaginatives. La mostra és gratuïta.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Disseny Hub Barcelona.
Organitzat per:
Disseny Hub Barcelona.
Organitzat per:
Barcelona Centre de Disseny.


'Krea. Mirades diferents en processos creatius' es tracta d'una plataforma instal·lació que busca facilitar i donar a conèixer processos creatius integradors dins de les anomenades indústries creatives: comunicació, disseny de productes i serveis, definició de models d'empresa i creació artística. No es tracta d'una exposició a l'ús en què només s'exposen resultats, sinó que està focalitzada en el procés.

Cal destacar que es programaran trobades creatives adreçades a diferents estudis, empreses, institucions i col·lectius. Els resultats d'aquestes trobades (oberts al públic) aniran configurant l'exposició i il·lustraran diferents maneres d'abordar la creativitat des de la col·laboració. A la pràctica la proposta en si es compon d'una zona de treball adaptada a diferents perfils de creadors i tipus de projecte i d'una sèrie de suports que recolliran els resultats.

Disseny Hub Barcelona

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Disseny Hub Barcelona
Quan
Del 06/06/2017 al 31/08/2017.

Telèfon

Telèfon:
932566700

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix