“Barcelona 92 imatges. L’obra olímpica”

Tornar

Esports. Del 20 de juliol al 26 de setembre es poden veure les millors imatges dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92.

Del 20 de juliol al 26 de setembre es poden veure les millors imatges dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92 en aquesta exposició que organitza l’agència Efe a l’intercanviador de l’estació de metro Diagonal.

L’agència Efe, que disposa d’un arxiu de més de 16 milions de fotografies, ha seleccionat un total de 120 imatges per a aquesta mostra. D’aquestes instantànies, 92 són de l’esdeveniment olímpic i la resta mostren moments històrics de l’estreta relació entre la ciutat i el món de l’esport.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Espai Mercè Sala.


Del 20 de juliol al 26 de setembre es pot gaudir de les millors imatges dels Jocs Olímpic i Paralímpics de Barcelona'92 en aquesta exposició que organitza l'agència EFE a l'intercanviador de l'estació de metro Diagonal.

El contingut de l´exposició es divideix en dos espais diferenciats. A l´Espai Mercè Sala, es podrà visitar la primera part de l´exposició, dedicada als antecedents dels Jocs Olímpics del 92. El passadís de l´intercanviador de l´estació de Diagonal recollirà 92 fotografies directament relacionades amb l´esdeveniment històric.

Espai Mercè Sala i Intercanviador de l'estació de metro Diagonal

Adreça:
Pg Gràcia, 107
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08008
Població:
Barcelona
On
Espai Mercè Sala i Intercanviador de l'estació de metro Diagonal
Quan
Del 20/07/2017 al 26/09/2017.

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix