La ruta de Pompeu Fabra a Barcelona

Tornar

Rutes. Qui era Pompeu Fabra? Com va ser la seva vida i com era el seu dia a dia a Barcelona? Ara ja ho podeu descobrir!

La Ruta Pompeu Fabra, un nou itinerari del qual es pot gaudir a Barcelona, recorre els indrets més rellevants de la vida i l’obra del gramàtic a la ciutat.

Aquesta ruta, dissenyada per David Paloma i Mònica Montserrat, que també en són els guies, ha estat impulsada inicialment per la càtedra Pompeu Fabra de la UPF i l’Institut d’Estudis Catalans.

Horaris


QUÈ ÉS LA RUTA POMPEU FABRA

Oferim una ruta cultural, a peu, entorn dels episodis més rellevants de la vida i l'obra de Pompeu Fabra. Aquesta ruta té set parades relacionades amb la infància, els estudis i el lleure del Mestre, així com la seva relació amb L'Avenç, l'Ateneu, el Centre Excursionista de Catalunya i l'Institut d'Estudis Catalans.

No hi ha cap ruta d´aquestes característiques a Barcelona, seu de l'activitat principal de Fabra. Malgrat tot, part dels espais continuen visibles, com ara el local del carrer del Paradís, el carrer de les Moles i el de Portaferrissa, etc., i encara hi cal afegir els monuments commemoratius que Barcelona, com altres poblacions catalanes, ha dedicat a Fabra i que l´Institut d´Estudis Catalans ha recollit recentment en el web monuments.iec.cat

Punt inici: Plaça Catalunya, just al davant del Cafè Zurich

Adreça:
Pl Catalunya, 10
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Punt inici: Plaça Catalunya, just al davant del Cafè Zurich
Quan
Del 23/01/2017 al 01/06/2017.

Telèfon

Telèfon d'informació:
608 549 692

Més informació

Video:
www.rutapompeufabra.com

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix