La Nit del Drac

Tornar

Festes. La vigília de Sant Jordi se celebra la Nit del Drac, un homenatge als escriptors i escriptores dels quals aquest any se celebra un aniversari.

El 22 d’abril, a les 20.30 hores, la plaça del Rei s’omplirà de literatura per oferir la Nit del Drac, un homenatge a figures de la literatura catalana de les quals aquest any se celebra un aniversari.

A la vetllada, amb dramatúrgia de Marc Rosich i música de Clara Peya, s’hi sentiran textos de Joan Brossa, Manuel de Pedrolo, Montserrat Abelló, Vicent Andrés Estellés, Maria Aurèlia Capmany i Maria-Mercè Marçal, els sis autors homenatjats.

L’actriu Victòria Pagès, els poetes Josep Pedrals i Maria Sevilla i els cantants Anna Ferrer i Alessio Arena posaran veu a les seves paraules, paraules vives que beuen, com va afirmar Maria-Mercè Marçal, en la sang del drac.

Places limitades. Activitat gratuïta.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.
Organitzat per:
Biblioteques de Barcelona.


Nit d'homenatges que convida a la ciutadanaia a commemorar efemèrides d'alguns grans noms de les lletres catalanes. Un espectacle creat per Marc Rosich que retrà tribut als escriptors i escriptores homenatjats:

Maria-Mercè Marçal
Joan Brossa
Manuel de Pedrolo
Montserrat Abelló
Vicent Andrés Estellés
Maria Aurèlia Capmany

Participen:

Alessio Arena
Anna Ferrer
Victòria Pagès
Josep Pedrals
Clara Peya
Maria Sevilla

Plaça del Rei

Adreça:
Pl Rei, 1
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Plaça del Rei
Quan
22/04/2018

M'agrada 9

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix