La Model ens parla

Tornar

Exhaurides totes les hores disponibles per visitar-la

Rutes. La Model es pot visitar, amb cita prèvia, des del 3 de juliol fins al 26 de novembre.

La Model es podrà visitar, amb cita prèvia, des del 3 de juliol fins al 26 de novembre de 2017. Totes les visites seran concertades i gratuïtes i duraran aproximadament una hora i mitja. La visita es planteja com una experiència i un recorregut de coneixement i aprenentatge. Es fa en grup seguint un itinerari ben definit.

D’una banda, es podran veure alguns dels elements emblemàtics de la presó, com ara el pati d’accés, els cancells i el passadís d’accés; el panòptic; la quarta galeria, una de les que s’ha mantingut més fidels al projecte original, el pati de la quarta galeria, el locutori i la paqueteria.

D’altra banda, es podrà visitar l’exposició “13 històries de la Model”, situada a la cinquena galeria. L’exposició presenta 13 moments i 13 persones o col·lectius emblemàtics de la història de la presó i de la seva vinculació amb la història de la ciutat i del país. Cadascun d’ells s’associa amb una data i un context o una temàtica, per exemple, el president Companys, Ferrer i Guàrdia, Puig Antich o el Vaquilla.

Podeu fer les inscripcions en aquest enllaç.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Edifici de l'Antiga Presó Model.
Inscripcions a:
Edifici de l'Antiga Presó Model. presencialment a partir del 3 de juliol


La visita es formula com una experiència i com un recorregut de coneixement i aprenentatge. Es fa en grup sobre un itinerari preconcebut.

Així, d'una banda, es podrà veure alguns dels elements emblemàtics de la presó, com ara: el pati d'accés, els cancells i el passadís d'accés; el panòptic; la 4a galeria, una de les que s'ha mantingut més fidels al projecte original, el pati de la 4a galeria, el locutori i la paqueteria.

D'altra banda, es podrà visitar l'exposició '13 històries de la Model', situada a la 5a galeria. L'exposició presenta 13 moments i 13 persones o col·lectius emblemàtics de la història de la presó i de la seva vinculació a la història de la ciutat i del país. Cadascun d'ells s'associa amb una data i un context o una temàtica, per exemple, el president Companys, Ferrer i Guàrdia, Puig Antich o el Vaquilla.

El comissari de la visita és Agustí Alcoberro, historiador, museòleg i professor d´història moderna a la Universitat de Barcelona. També ha estat director del Museu d'Història de Catalunya.

Edifici de l'Antiga Presó Model

Adreça:
Entença, 155
Districte:
Eixample
Barri:
La Nova Esquerra de l'Eixample
Codi postal:
08029
Població:
Barcelona
On
Edifici de l'Antiga Presó Model
Quan
Del 03/07/2017 al 26/11/2017.

Telèfon

Telèfon d'inscripcions:
012

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix