"L'art de visitar un jardí: el parc del Laberint"

Tornar

  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..

Rutes. La Fàbrica del Sol organitza una visita guiada per conèixer tots els secrets que amaga el parc del Laberint d'Horta.

La Fàbrica del Sol organitza la ruta guiada per a grups “L’art de visitar un jardí: El parc del Laberint”. El recorregut, d’unes dues hores, permet descobrir la flora, el laberint vegetal, l’aigua, la mitologia o els racons més amagats d’aquest jardí únic a la ciutat.

El parc del Laberint, a Horta, té el mèrit d’incloure el jardí més antic que es conserva a la ciutat i ser un exponent de jardí neoclàssic del segle XVIII amb un toc de fisonomia italiana. Ocupa els terrenys d’una finca del marquès de Llupià, de Poal i d’Alfarràs, un home molt il·lustrat que va encarregar l’obra a l’italià Domenico Bagutti, el qual va treballar-hi fins al 1808. El jardiner francès Delvalet va ser el responsable de les plantacions i un mestre d’obres català, Jaume Valls, en va supervisar els treballs. La família Desvalls va mantenir la propietat de la finca fins als anys setanta, en què va passar a mans de l’Ajuntament. Es va inaugurar com a parc públic el 1971.

Endinseu-vos en el seu laberint i deixeu-vos seduir pel color de les flors de l’amor, el so lleuger de l’aigua i les històries mitològiques que s’hi representen. Aquest parc està ple de petites delícies per a la vista, la reflexió o el descans i convida a perdre-s’hi.

Podeu consultar els horaris i preus de la ruta en aquest enllaç.

Horaris


Les rutes tenen una durada de 2h.

Nombre recomanat de participants: 20
Cal un mínim de 10 persones per a realitzar l´activitat.

Cap reserva és vàlida sense la confirmació del personal de La Fàbrica del Sol. El dia i l´hora s´assignen segons les demandes dels grups interessats, estrictament per ordre d´arribada. La reserva està sotmesa al calendari d´ocupació del centre.

Les anul·lacions s´han d´informar amb un mínim de 48 h d´antelació.

Les activitats són en català.

Consulteu aquí les condicions de pagament de la ruta guiada.


Visites guiades per a escolars, dins del Programa d'Activitats Escolars (PAE):
Visites guiades per a escolars, dins del Programa d'Activitats Escolars

Parc del Laberint d'Horta

Adreça:
Pg Castanyers, 1
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
Montbau
Codi postal:
08035
Població:
Barcelona
On
Parc del Laberint d'Horta
Quan
Acte permanent

Telèfon

Telèfon:
010

Web

Web inscripcions:
goo.gl/IIEH1l

M'agrada 374

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Comparteix