Inauguració de La Pionera

Tornar

Ajornada la inauguració del 7 d'abril per la previsió de mal temps, es posposa al dissabte 21 d'abril

Fires. Aquest dissabte s’inaugura al Poblenou un espai per a nous creadors amb una àmplia programació cultural.

La Pionera s’inaugura aquest dissabte, 21 d’abril, per donar visibilitat a projectes i iniciatives emprenedores. Està situat al passeig de Calvell, al barri del Poblenou, i es dividirà en diferents àrees: una zona amb 30 expositors, una altra de descans i gastronomia, un escenari i diversos espais per a les activitats culturals.

Hi haurà propostes de disseny de roba, productes infantils, aplicacions mòbils, restauració, decoració o artesania. El dia de la inauguració, a les dotze del migdia, començaran les emissions de La Pionera Ràdio, i al llarg de la jornada hi actuaran Joan Colomo i La Radiofórmula, Xou Lee Ta DJ, Marga Mbande i Vàlius.

La Pionera és un projecte capdavanter impulsat per la Fundació Formació i Treball en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, en què participen també Cultura Viva, Barcelona Activa, l’Icub i el Districte de Sant Martí.

En trobareu més informació en aquest enllaç.

Horaris


Propostes actuals de disseny de roba, productes infantils, aplicacions mòbils, restauració, decoració o artesania. És tot el ventall de projectes que es donaran a conèixer setmanalment al nou espai de la gent que comença, La Pionera.

El dissabte 21 d´abril obrirà les portes, i, per celebrar-ho, s´ha preparat un acte d´inauguració al passeig de Calvell, al Poblenou, a les 10.00 hores, seguit d´una jornada festiva amb actuacions musicals:

Inauguració
Primer programa de La Pionera Ràdio
Amb la col·laboració de les entitats participants

Actuacions musicals
13.15 h Jhana
17.30 h Marga Mbande
18.40 h La Iaia
19.50 h Joan Colomo

Aquest primer cap de setmana d´activitat s´espera que hi passin més de dues mil persones. Es podrà passejar per una zona de venda i promoció en què participaran 30 expositors; una zona de descans i gastronomia, composta per set punts de venda; un escenari central, i dos punts de música, on tindran lloc les activitats culturals, musicals i artístiques.

Pel que fa a la resta de l´any, La Pionera obrirà tots els caps de setmana de l´any al matí i a la tarda. Les activitats que s´hi faran, de caràcter estable, seran diverses i acompanyaran la mostra de productes i l´oferta gastronòmica amb ràdio en directe, circ, dansa, xerrades o desfilades de moda.

La Pionera. Espai a l'aire lliure de suport a l'emprenedoria

Adreça:
Pg Calvell, 1
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Poblenou
Codi postal:
08005
Població:
Barcelona
On
La Pionera. Espai a l'aire lliure de suport a l'emprenedoria
Quan
21/04/2018

M'agrada 37

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix