Fira de Tecnologies Creatives

Tornar


Impulsem la robòtica - KitCaixa Arduino. Tecnologies creatives a l'aula (#IRTCA) és un programa de formació STEAM amb tecnologies creatives, basat en un aprenentatge col·laboratiu, coordinat entre Obra Social "la Caixa", Arduino Verkstad i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Ha estat dissenyat per a que els instituts de secundària puguin incorporar la tecnologia emergent a l'assignatura de tecnologia, i evolucionar cap un model d'aprenentatge basat en projectes i experiments.

Les tecnologies creatives cada vegada estan més presents als instituts, amb l'objectiu de motivar els estudiants i proporcionar noves eines per a l'aprenentatge de la tecnologia.

No et perdis l'oportunitat de visitar aquesta mostra, en la qual podràs descobrir l'enginy i la creativitat de joves procedents de diferents instituts de Catalunya. En l'edició del 2017 hi va haver més de 400 projectes, des de sistemes de reg automatitzat i controlats per aplicacions mòbils fins a un camaleó que canvia de color segons l'entorn ...

Durant la fira, cada institut participant en el programa tindrà un espai per mostrar els seus projectes, en els quals l'alumnat ha aplicat els seus coneixements d'electrònica, programació, construcció i assemblatge, que no et deixaran indiferent i et sorprendran per la seva originalitat i varietat. Els estudiants tindran la possibilitat de presentar i compartir els seus projectes amb els altres participants i amb tothom que s'acosti a CosmoCaixa.

El propòsit principal d'aquest esdeveniment és que tots coneguem i compartim les idees que han sorgit i mostrem una manera diferent d'acostar-nos a la tecnologia i gaudir d'aquestes creacions.

Horaris

Altres

Es venen les entrades a:
CosmoCaixa Barcelona.
Organitzat per:
CosmoCaixa Barcelona.
Se celebra a:
CosmoCaixa Barcelona.

CosmoCaixa Barcelona

Adreça:
C Isaac Newton, 26
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - la Bonanova
Codi postal:
08022
Població:
Barcelona
On
CosmoCaixa Barcelona
Quan
23/02/2018

Telèfon

Centraleta:
932126050
Fax:
932537473

M'agrada 2

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix