Exposició 'Seiem plegats al Fort Pienc'

Tornar


Projecte i exposició conjunta del Centre Cívic, entitats i escoles del barri de Fort Pienc.

Seiem plegats al Fort Pienc és una exposició que mostra el resultat d´un projecte artístic i participatiu realitzat durant tot el curs per diverses entitats i escoles del barri de Fort Pienc.

El projecte ha consistit en la personalització d´un objecte, que per la seva càrrega simbòlica, ha estat una cadira. Els trets més identificatius de l´entitat i els criteris estètics han definit el resultat final de l´obra.

Els objectius d´aquesta iniciativa han anat encaminats a fomentar i consolidar la interacció de les entitats i ciutadans/es del barri, crear noves vies d´expressió i estrènyer vincles entre els diferents col·lectius. El resultat, més enllà de l´aspecte artístic, és la suma del ser i el fer de les entitats i escoles del barri de Fort Pienc.

A l´exposició conviuen les cadires de les entitats participants amb les cadires fruit dels tres tallers conduits pels artistes Carme Miquel, Estela Martí i Tom Carr, en què van participar els veïns i veïnes de Fort Pienc.

Inauguració: Dimecres, 5 de juliol a les 19.30 h.

Performance: Dimecres, 5 de juliol a les 19.45 h.
Acció participativa a càrrec de Tom Carr, (Tarragona 1956), Artista plàstic contemporani, docent a l´escola Massana, de llarga i reconeguda trajectòria internacional en el camp de l´escultura i les instal·lacions lumíniques.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Ateneu Fort Pienc.

Centre Cívic Ateneu Fort Pienc

Adreça:
Pl Fort Pienc, 4*5
Districte:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Ateneu Fort Pienc
Quan
Del 05/07/2017 al 27/07/2017.

Telèfon

Telèfon:
932327827

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix