Exposició "Premi Catalunya d'Ecodisseny"

Tornar


La mostra "Premi Catalunya d'Ecodisseny", organitzada pel Departament de Territori i Sostenibilitat, acull les dues exposicions itinerants de les edicions 2015 i 2017 del Premi Catalunya d´Ecodisseny, que mostren les candidatures guanyadores i les que van rebre una menció especial del jurat. Els premis del 2015 s´exposen del 8 de setembre al 18 d´octubre, i els premis del 2017, del 19 d´octubre al 19 de novembre, a la Sala 4 del Palau Robert.

L´exposició vol apropar l´ecodisseny als professionals del disseny, als estudiants i a la població en general per difondre aquest concepte i promoure el consum de productes ecodissenyats.

La Generalitat de Catalunya organitza des de l´any 2001 un premi que distingeix els productes innovadors, de qualitat i ambientalment sostenibles per canviar els models de producció i de consum. El Premi va néixer com a Premi Disseny per al Reciclatge, però des de l´any 2015 es van convertir en el Premi Catalunya d´Ecodisseny, tot i ampliant el seu abast per tal d´integrar tots els aspectes que intervenen en la sostenibilitat dels productes – estalvi de recursos, disseny de nous models de consum, optimització del fi de vida, etc.
Aquest Premi reconeix productes actualment en el mercat, productes en desenvolupament i estratègies de foment de productes, que estiguin dissenyats per millorar el comportament ambiental dels productes i serveis al llarg del seu cicle de vida, i té com a objectiu incentivar la incorporació de l´ecodisseny per impulsar la fabricació i el consum de productes i serveis sostenibles a Catalunya. De fet, el Premi s´emmarca en l´Estratègia Catalana d´Ecodisseny (Ecodiscat), impulsada pel Departament de Territori i Sostenibilitat.

Horaris

Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya

Adreça:
Pg Gràcia, 107
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de l'Eixample
Codi postal:
08008
Població:
Barcelona
On
Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya
Quan
Del 08/09/2017 al 19/11/2017.

Telèfon

Telèfon:
932388091
Fax:
932334010

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix