Exposició 'Peixos'

Tornar

Espai expositiu de les Corts


L´exposició Peixos ens porta la primera sèrie feta a Catalunya en llengua de signes catalana i ens apropa al món de les persones sordes de manera desenfadada. Des del 14 de setembre es pot visitar a la Seu del Districte.

L´exposició podrà ser visitada entre el 14 de setembre i el 31 d´octubre, els dies feiners de 10 a 20 h a l´Espai Expositiu les Corts, a la seu del Districte. La mostra està organitzada pel Cercle d´Artistes Sords Units (ASU) en col·laboració amb el Districte de les Corts i aprofita també els 40 anys de la creació d´ASU per repassar la seva trajectòria en la creació audiovisual.

Peixos s´inscriu dins del Concurs de projectes expositius d´entitats i associacions a l´Espai expositiu de les Corts. Aquesta iniciativa vol potenciar el moviment associatiu dels barris que dona a conèixer les activitats d´aquest, establint noves eines de participació i facilitant i fomentant la creació emergent, el desenvolupament artístic i la divulgació històrica.

Peixos és una sèrie web de 9 capítols de deu minuts de durada realitzada per un equip mixt de persones sordes i oïdores. És la primera sèrie feta en llengua de signes catalana i, en un to entre la comèdia i el thriller, narra la història de tres joves obligats a conviure per les circumstàncies. Els esdeveniments ens portaran a descobrir els costums, llengua i particularitats socioculturals de la comunitat sorda.

Peixos ha estat subtitulada en català, castellà, anglès i esperanto i guardonada amb el Premi Foment LSC 2017. La sèrie es pot seguir al seu canal de Youtube i a la pàgina de Facebook de la sèrie.

Horaris

Consell Municipal del Districte de les Corts

Adreça:
Pl Comas, 18
Districte:
Les Corts
Barri:
Les Corts
Codi postal:
08028
Població:
Barcelona
On
Consell Municipal del Districte de les Corts
Quan
Del 14/09/2017 al 31/10/2017.

Telèfon

Centraleta:
934027000
Fax:
932916464

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix