"Beehave"

Tornar

Exposicions. La Fundació Joan Miró presenta una exposició que convida a conèixer millor les abelles.

On són les abelles? La desaparició massiva de les abelles de la mel en els últims anys ha despertat un interès creixent per l’apicultura urbana com a forma de renaturalitzar les ciutats. “Beehave” és un projecte expositiu a cura de Martina Millà que es fa ressò d’aquest debat —també entre els artistes contemporanis— i que presenta instal·lacions i obres en diversos suports d’artistes locals i internacionals que conviden els visitants a acostar-se d’una manera sensorial a diferents aspectes de l’univers de les abelles.

El projecte “Beehave” inclou obres dels artistes Joan Bennàssar, Luis Bisbe, Alfonso Borragán, Joana Cera, Gemma Draper, Goig (Pol Esteve i Miquel Mariné) i Max Celar, Vadim Grigoryan i Marcos Lutyens, Jerónimo Hagerman, Marine Hugonnier, Anne Marie Maes, Melliferopolis (Ulla Taipale i Christina Stadlbauer), Joan Miró, Anna Moreno, Àlex Muñoz i Xavi Manzanares, Luis Fernando Ramírez Celis, Toni Serra (Abu Ali), Ulla Taipale, Andrés Vial, Pep Vidal i Philip Wiegard.

En trobareu més informació en aquest enllaç.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fundació Joan Miró.
Hi col.labora:
Institut de Cultura de Barcelona. i Kunsthaus Baselland


On són les abelles? La desaparició massiva de les abelles de la mel en els últims anys ha despertat un interès creixent per l'apicultura urbana com a forma de renaturalitzar les ciutats.

Beehave és un projecte expositiu a cura de Martina Millà que es fa ressò d'aquest debat -també entre els artistes contemporanis- i que presenta instal·lacions i obres en diversos suports d'artistes tant locals com internacionals que conviden els visitants a acostar-se de manera sensorial a diferents aspectes de l'univers de les abelles.

Un dels objectius de Beehave és, com el seu títol suggereix, educar per conèixer millor aquests insectes i així ampliar els límits de la nostra percepció.

Entre els mesos de març i juny, Beehave també es desplegarà a Barcelona amb diferents accions i intervencions al voltant de l'important paper que tenen les abelles de la mel i molts altres insectes pol·linitzadors per preservar la biodiversitat.

El projecte Beehave inclou obres dels artistes Joan Bennàssar, Luis Bisbe, Alfonso Borragán, Joana Cera, Gemma Draper, GOIG (Pol Esteve & Miquel Mariné) & Max Celar, Vadim Grigoryan & Marcos Lutyens, Jerónimo Hagerman, Marine Hugonnier, Anne Marie Maes, Melliferopolis (Ulla Taipale & Christina Stadlbauer), Joan Miró, Anna Moreno, Àlex Muñoz & Xavi Manzanares, Luis Fernando Ramírez Celis, Toni Serra (Abu Ali), Ulla Taipale, Andrés Vial, Pep Vidal i Philip Wiegard.

Institucions col·laboradores: Institut de Cultura de Barcelona i Kunsthaus Baselland.

Amb el suport de: Torrons i Mel Alemany.

Fundació Joan Miró

Adreça:
Av Miramar, 1
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Fundació Joan Miró
Quan
Del 16/02/2018 al 20/05/2018.

Telèfon

Telèfon:
934439470
Reserves:
934439479
Fax:
933298609

M'agrada 31

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix