Espectacle "Linda Porn, EL Ravilante & Ignacio Calderas - La raça, l'espai i la creació de la desigualtat"

Tornar


La raça, l'espai i la creació de la desigualtat.

L'ús indiscriminat d'hidrocarburants i la compulsió d'acumular possessions ha devastat el planeta. Els sistemes econòmics i polítics utilitzats els últims 600 anys han demostrat ser insostenibles, ineficaços i molt destructius. Els imperis d'avui s'han apoderat violentament dels recursos naturals i territoris de múltiples països sense preocupar-se en absolut pels habitants; han exterminat nacions senceres i han forçat a milers de persones a abandonar les seves cases i buscar refugi en països que, en molts casos, són els agressors i invasors. Aquesta migració massiva és condemnada per altres països més afortunats, encara que amb freqüència són aquests mateixos els causants del problema.

L´expansionisme europeu ha resultat en segregació i discriminació racial i l'esgotament dels recursos naturals.

Avui ens enfrontem al repte d redefinir perspectives i actituds per salvar el nostre planeta i a nosaltres mateixos abans que sigui massa tard. Per aconseguir-ho hem de redefinir els relats històrics narrant la veritat.

Aquesta acció performativa presenta una instantània de la mentalitat i actituds preconcebudes que els col·lectius dominants occidentals van utilitzant des de fa més de 500 anys. Les conseqüències d'aquestes actituds cada cop són més notables i les repercussions més catastròfiques.

No pretenem canviar la història. Volem parlar sobre la història des d'una perspectiva honesta, culta i real, començant per les crueltats narrades per Fray Bartolomé de las Casas del llibre Breve historia de la destrucción de las indias occidentales, presentat a Felip II Príncep d'Astúries al segle XV. En el context d'aquesta performance, els esdeveniments relatats en el llibre marquen el començament de l'esgotament del planeta, i d'aquesta època moderna de segregació i desplaçament.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Antic Teatre - Espai de Creació.
Es venen les entrades a:
Antic Teatre - Espai de Creació.

Antic Teatre - Espai de Creació

Adreça:
C Verdaguer i Callís, 12
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Antic Teatre - Espai de Creació
Quan
21/05/2018

Telèfon

Telèfon:
933152354
Fax:
933152354

Web

Web venda d'entrades:
www.anticteatre.com

M'agrada 6

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix