Els Foguerons de sa Pobla encenen Gràcia

Tornar

Festes. Els Foguerons de sa Pobla tornen a Gràcia el 27 de gener, amb una nit de música, ball i foc.

L’encesa dels Foguerons de sa Pobla obre una nit de festa i foc a Gràcia. Al voltant de la foguera es torra carn, es canta i es fan balls tradicionals. A les 21.30 hores, a la plaça del Diamant, s’hi celebrarà la Festa de sa Ximbomba. I a la mateixa hora, a la plaça de la Virreina començarà una revetlla amb els cantadors de sa Pobla, seguida d’una ballada a càrrec dels grups Estol de Tramuntana, de Sóller, i Sa Revetlla, de Sant Antoni de Palma.

També hi haurà foguerons a la placeta de Sant Miquel i als carrers de Sant Joaquim, Verdi, Joan Blanques, la Llibertat, Tordera, Puigmartí, la Fraternitat i la Perla i a la travessia de Sant Antoni.

Trobareu més informació en aquest enllaç.

Horaris


Amb l'encesa dels foguerons comença la revetlla, un dels actes més populars i concorreguts de la festa. Al voltant de la foguera, s'hi torra carn, s'hi canten cançons i s'hi fan balls tradicionals. Enguany n'hi ha una dotzena de repartits per les places i els carrers de Gràcia.

Enguany n'hi ha una dotzena de repartits per les places i els carrers de Gràcia. A les 21.30 h a la plaça del Diamant s'hi farà la Festa de sa Ximbomba, amb glosada, cançons i xeremiers. I, a la mateixa hora a la plaça de la Virreina, arrencarà una revetlla amb les ximbombes i els cantadors de sa Pobla, seguida d'una ballada a càrrec dels grups Estol de Tramuntana de Sóller i Sa Revetlla de Sant Antoni de Palma (11 h).

Carrers i places de Gràcia

Adreça:
Pl Virreina, 1
Districte:
Gràcia
Barri:
La Vila de Gràcia
Codi postal:
08024
Població:
Barcelona
On
Carrers i places de Gràcia
Quan
27/01/2018

M'agrada 86

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix