El Balcó de les Arts 2017

Tornar

Exposicions. El Reial Cercle Artístic exposa les obres del concurs 'El Balcó de les Arts'.

Entre el dilluns 17 i el dilluns 24 de juliol les obres guanyadores del certamen de pintura El Balcó de les Arts estaran exposades al Reial Cercle Artístic.

Un any més, la Fundació Setba convoca aquest concurs destinat a persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament. El Balcó de les Arts és un projecte que vol potenciar els dots artístics de persones amb discapacitat intel·lectual i incentivar aquest col·lectiu per treballar en l’àmbit de les arts plàstiques.

La participació aquest any ha superat la de les edicions anteriors: 45 entitats, amb més de set-centes obres presentades.

Horaris


Un any més, la Fundació Setba convoca el certamen de pintura El Balcó de les Arts, destinat a persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament.

El Balcó de les Arts és un projecte que vol potenciar les dots artístiques de persones amb discapacitat intel·lectual i incentivar aquest col·lectiu per treballar en el terreny de les arts plàstiques. Amb aquesta iniciativa la Fundació Setba vol dignificar la feina i el talent d´aquestes persones, donant-los un tracte igualitari, deixant de banda els prejudicis i promovent la integració i la solidaritat.

El dijous 13 de juliol de 2017 es donaran a conèixer els guanyadors en un acte públic al CaixaForum de Barcelona i entre el dilluns 17 i el dilluns 24 de juliol les seves obres estaran exposades al Reial Cercle Artístic.

Com a novetat d´enguany, cal destacar el nou Premi de Disseny Bardinet, que s´atorgarà a més a més del premi artístic, i que consistirà en l´etiquetatge d´un dels vins LACRIMA BACUS de l´empresa Bardinet. Aquest projecte es dura a terme en col·laboració amb l´estudi de disseny La Casa de Carlota.

La participació aquest any ha superat la de les anteriors edicions: 45 entitats, amb més de 700 obres presentades.

Reial Cercle Artístic - Institut Barcelonès d'Art

Adreça:
C Arcs, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Reial Cercle Artístic - Institut Barcelonès d'Art
Quan
Del 17/07/2017 al 24/07/2017.

Telèfon

Telèfon:
933187866

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix