Conferència 'Moment actual del canvi climàtic', a càrrec de Teresa Ribera

Tornar


El canvi climàtic és un dels desafiaments més grans als quals s'enfronta la humanitat. Els éssers humans consumim una gran quantitat de recursos i, a més, no tan sols generem tones de residus, sinó que, a causa d'aquesta producció descontrolada, s'originen massa emissions de gasos d'efecte hivernacle. Aquestes emissions causen un gran impacte al nostre entorn i potser el més evident és l'escalfament planetari, amb efectes demolidors per a la sostenibilitat del planeta: el desglaç, l'augment del nivell del mar, les temperatures extremes i un llarg llistat de conseqüències que fan perillar la salut humana i que eleven els costos per a la societat i l'economia en general.

La nostra activitat diària influeix molt en l'augment de les temperatures i, com a conseqüència, en el gran increment de la producció de gasos amb efecte hivernacle. Les projeccions climàtiques ens indiquen que els efectes continuaran augmentant. Si observem què passa a les nostres ciutats veiem com, en el cas de la conca mediterrània, disminueixen les precipitacions alhora que augmenten les temperatures i cada vegada patim més onades de calor. Tots aquests efectes persistiran en el temps i en molts casos augmentaran; aleshores, què hi podem fer? Què hi han de fer les diferents administracions? Quin paper hi tenen les nostres empreses? Com es tracta el problema en les diferents negociacions del clima? Poden influir polítiques com la nova administració americana? Cap a on hem d'anar?

A càrrec de:
Teresa Ribera, directora de l'Institut de Desenvolupament Sostenible i Relacions Internacionals (IDDRI), amb seu a París.

Horaris

Altres

Se celebra a:
CosmoCaixa Barcelona.
Es venen les entrades a:
CosmoCaixa Barcelona.

CosmoCaixa Barcelona

Adreça:
C Isaac Newton, 26
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - la Bonanova
Codi postal:
08022
Població:
Barcelona
On
CosmoCaixa Barcelona
Quan
06/03/2018

Telèfon

Centraleta:
932126050
Fax:
932537473

Web

Web venda d'entrades:
www.cosmocaixa.com

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix