Circuit de volei-platja "Love It BCN Tour 2017-18"

Tornar


Aquest nou circuit amateur, organitzat per l'associació LOVE IT - BEACH VOLLEY, neix amb l'objectiu de consolidar-se dins del panorama nacional, i donar resposta a la creixent demanda de toneigs de vòlei platja a la ciutat de Barcelona, que va molt més enllà de les dates estivals.

El circuit LOVE IT BCN TOUR consisteix en 7 etapes (una al mes, des d'Octubre a Abirl), que es celebraran en diferents platges de Barcelona -Mar Bella, Bogatell, Nova Icària i Somorrostro- tancant el cap de setmana del 31 de Març i 1 d'Abril amb la Gran Final del circuit, en que es donaran cita més de 256 jugadors en les 16 pistes que s'instal·laran a aquest efecte i concentrant als millors jugadors del circuit, juntament amb altres jugadors nacionals i extrangers, en la que ja és una prova referent del vòlei platja a la ciutat.

Cada etapa de LOVE IT BCN TOUR consistirà en 3 campionats (2x2 Masculí, 2x2 Femení i 2x2 Mixt) al llarg de cada cap de setmana, reunint a més de 500 equips en total. Aquests torneigs serán de caire benèfic en benefici de la ONG Sant Quirze pels Infants (www.apadrinaunavida.org). A més al Desembre la proba será especial ja que será en benefici de La Marató de TV3 i també tindrà una categoría extra, el 4x4, ja que és un torneig de caire més familiar.

Calendari:
14-15 d'octubre: Nova Icària (12 pistes)
11-12 de novembre: Mar Bella (8 pistes)
16-17 de desembre: Nova Icària (12 pistes)
6-7 de gener: Somorrostro (8 pistes)
10-11 de febrer: Bogatell (8 pistes)
10-11 de març: Mar Bella (8 pistes)
31 de març- 1 d'abril: Nova Icària (16 pistes)

Horaris

Altres

Se celebra a:
Platja de la Nova Icària.
Se celebra a:
Platja de la Mar Bella.
Se celebra a:
Platja del Bogatell.
Se celebra a:
Platja del Somorrostro.

Platges de Barcelona

Població:
Barcelona
On
Platges de Barcelona
Quan
Del 14/10/2017 al 01/04/2018.

Xarxes socials

Facebook:
www.facebook.com/LoveIt.BeachVolley

M'agrada 59

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix