Circ d'Ara Mateix

Tornar

Espectacles. El Mercat de les Flors presenta, un any més, el cicle Circ d’Ara Mateix.

Circ d’Ara Mateix ofereix un espai als projectes de circ contemporani a fi d’arribar al públic. Així doncs, els nous formats, la hibridació i les diverses formes d’escriptura conviuen a escena i obren un espai on teixir noves aliances, fent incís en la importància dels tallers i les mostres dels estudiants de circ per aconseguir-ho.

Aquesta temporada es presentaran tant projectes coneguts com estrenes. Alguns dels espectacles que es podran veure són: Bèsties, de Baró d’Evel Cirk Cie, on una tribu imaginària formada per acròbates, ballarins, un comediant, cavalls i aus ens transporta a un món oníric i delicat; Cidades, del Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel, un poema de circ contemporani que explora la relació entre el cos i el record; Fang, d’Animal Religion, on Quim Girón proposa la unió de la terra i el cos humà a través de la manipulació del fang a escena; El meu nom és Hor, de PSiRC, una peça que investiga el moviment a través d’una barreja de tècniques i disciplines; o la mostra del Taller d’Artista que enguany compta amb el professor Jean-Michel Guy i l’artista Volmir Cordeiro.

Consulteu tota la programació al web del Mercat de les Flors.

Horaris


Espectacle recomanat a partir de 6 anys.

"Möbius" és un solo de malabars on el protagonista s'endinsa en el seu laberint imaginari que juga entre el perfeccionisme i l'obsessió, que passa de la impotència a l'alegria i que planteja un aprenentatge quan les coses no succeeixen tal com estaven previstes... Desenes de pilotes, nusos corporals, contorsions i sorpreses. Un ésser humà que es retorça en tots els sentits de la paraula i proposa nous codis a la seva disciplina, on sembla que tot és possible!

Format a França a l'Escola de Circ de Lió, el Lido de Touluse i amb Iris, gran savi del malabar, el val·lisoletà Miguel Gigosos es caracteritza per un malabar molt físic, explosiu i amb idees recargolades. El seu treball s'ha presentat ja a dotze països. Recentment ha creat la companyia Iknoto amb el seu company d´aventures Rodrigo Gil.

Creació Miguel Gigosos Ronda i Iris
Interpretació Miguel Gigosos Ronda
Creació musical Frederika Alesina
Direcció tècnica Vincent Guillet
Coproducció Archaos - Pôle National Des Arts Du Cirque Méditerranée, La Maison des Jongalges – Scène conventionée La Courneuve, La Cascade – Pôle national des arts du cirque Auvergne – Rhône- Alpes, Mala Performerska Scena – Festival Novog Cirkusa – Zagreb – Croatia, Shamspectacles – Pôle Cirque et Arts de la Rue

Residències La Grainerie – Fabrique des arts du cirque et de l'itinérance, La Central del Circ, CIAM – centre d'intiatives artistique du Mirail, Cité du Cirque Marcel Marceau, Bastid'Art, Nocte – Graus, Casa de las Artes – Ayuntamiento de Laguna de Duero, Central del Circ – Barcelona, LAVA – Laboratorio de las artes de Valladolid, Kulturni centar Travno – Zagreb, Escuela de Circo de Valladolid
Amb el suport Le Lido – Centre des Arts du Cirque de Toulous

Espectacle estrenat el febrer de 2017 a la Biennale Internationale des Arts du Cirque de Marsella

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment

Adreça:
Lleida, 0059
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment
Quan
Del 21/04/2018 al 22/04/2018.

Telèfon

Telèfon:
934261875
Fax:
934260106

Web

Web venda d'entrades:
mercatflors.cat

M'agrada 27

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix