Cicle 'Raconet - Programa de noves tecnologies': Trobada 'Frics, Fira de recursos, iniciatives comunitàries i socials'

Tornar


FRICS és una fira d'impressió 3D, tallers d'autofabricació, tecnologia digital i propostes sociolaborals pels joves.

Frics neix de la voluntat d'apropar als joves del districte d'Horta-Guinardó noves iniciatives que neixen al voltant de la tecnologia, l'emprenedoria, emprenedoria social i el propi col·lectiu de joves. Aquestes iniciatives pertanyen, sobretot a la ciutat de Barcelona.

Sota aquests eixos, Frics és un esdeveniment d'un dia de durada que aglutina entitats, projectes, empreses, start-ups i col·lectius que volen explicar i compartir la seva experiència en el sector i engrescar a aquelles persones que tinguin una idea en ment, o bé que vulguin experimentar amb el que ofereixen les entitats, tecnologia i noves idees.

Frics disposarà de diferents espais, una zona de xerrades, conferències i projeccions, una zona de stands on les entitats podran exposar els seus projectes, un espai doble de tallers (infantil i juvenil/adult) i un espai de concerts on diferents grups de joves faran demostracions i un acte de cloenda.

Els organitzadors de Frics, Tangencial, són una empresa social que treballa a Barcelona i els voltants per tal d'apropar la tecnologia de fabricació digital a la població a través d'una filosofia Maker. En aquest projecte col·laboren amb ells l'Espai Jove Boca Nord i el Centre Cívic Guinardó.

Horaris

Altres

Hi col.labora:
Espai Jove Boca Nord. Organitza: Tangencial.
Hi col.labora:
Centre Cívic Guinardó.

A la Rambla del Carmel

Adreça:
Rbla Carmel, 0
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
El Carmel
Codi postal:
08032
Població:
Barcelona
On
A la Rambla del Carmel
Quan
02/06/2018

M'agrada 33

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix