Caminades 'Movem el Raval'

Tornar


Tots els dijous al matí, el veïnat del Raval surt a caminar per fer salut i descobrir diverses zones del districte de Ciutat Vella.

Després d´haver dut a terme una primera edició de les caminades entre els mesos de maig i juny de 2017 amb una acollida molt positiva per part dels participants i professionals implicats, el 14 de setembre s´ha reprès l´activitat Movem el Raval. Les caminades formen part del programa de Salut Comunitària desenvolupat per la Fundació Tot Raval i s´emmarquen dins el projecte d´Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) impulsat per l´Obra Social la Caixa, amb el suport del Districte de Ciutat Vella i Pla de Barri Raval Sud-Gòtic Sud.

L´activitat consisteix en la realització de caminades setmanals de 1h 30m de duració que tenen com a objectiu fomentar la millora de la salut de la població del barri des d´un abordatge comunitari. L´anterior edició va comptar amb la inscripció de 25 persones d´origen cultural divers, que van constatar una clara millora en l´autopercepció del seu estat de salut i d´ànim, així com l´afavoriment de les seves relacions socials.

Les caminades tindran lloc tots els dijous de 10:00 a 11:30 fins el 28 de juny de 2018. Les persones interessades en participar-hi s´han d´adreçar als Centres d´Atenció Primària (CAP) de Raval Nord (c/ Torres i Amat, 8) o Raval Sud (Av. de les Drassanes, 17). Els itineraris seran guiats per un/a monitor/a del CEM Can Ricart i recorreran diverses zones del districte de Ciutat Vella. L´activitat és gratuïta, només cal portar aigua i roba esportiva còmoda.

Aquesta activitat s´emmarca en el Pla de Barris del Raval Sud i Gòtic Sud, que treballa per a l´enfortiment de les xarxes i col·lectius veïnals per a la millora de la convivència i la cohesió social.

Horaris

Diferents indrets del Raval

Adreça:
Av Drassanes, 17
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Diferents indrets del Raval
Quan
Del 14/09/2017 al 28/06/2018.

M'agrada 60

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix