Bioblitz

Tornar

Infants. El Jardí Botànic Històric de Montjuïc és l’escenari d’aquesta proposta naturalista per a tots els públics.

Barcelona és una de les ciutats del món on s’organitza, des de fa uns anys, el Bioblitz, una activitat de descoberta de la natura que consisteix en un cens intensiu de biodiversitat portat a terme per científics en col·laboració amb la ciutadania.

L’Edició BioBlitz 2018 es realitzarà al Jardí Botànic Històric, i la zona adjacent del Parc de Montjuïc. El seu objectiu principal és identificar el màxim nombre d’espècies que sigui possible en un lloc determinat, per tal de procedir a realitzar un inventari biològic amb periodicitat anual.

Trobareu més informació sobre aquesta activitat en aquest enllaç.

Horaris


BioBlitzBcn és un esdeveniment col·laboratiu i festiu de descoberta de la natura, on durant un període de 24 hores, es procedeix a la identificació de tots els organismes d´una àrea determinada. Constitueix un espai de formació, coneixement i participació ciutadana, per aquelles persones interessades en l´observació i el descobriment de la natura urbana, a través de jornades de recerca de biodiversitat intensiva a la ciutat de Barcelona, de la flora i la fauna. L´Edició BioBlitz 2018 es realitzarà al Jardí Botànic Històric, i la zona adjacent del Parc de Montjuïc. El seu objectiu principal és, per tant, identificar el màxim nombre d´espècies que sigui possible en un lloc determinat, per tal de procedir a realitzar un inventari biològic amb periodicitat anual.

Reuneix a científics i naturalistes experts en grups biològics, a estudiants i grups escolars, a voluntaris/àries amb o sense formació prèvia, i a la ciutadania en general. Un aspecte clau en la realització d´aquest inventari és realitzar aquest treball de camp de forma conjunta, per tal de compartir entusiasme i expertesa per la natura, augmentar la consciència sobre la documentació i la preservació, i aprofitar que la recollida de dades en biodiversitat sigui de caire públic.

Programa d'activitats

Museu de Ciències Naturals de Barcelona - Jardí Botànic Històric

Adreça:
Av Montanyans, 30*32
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Museu de Ciències Naturals de Barcelona - Jardí Botànic Històric
Quan
Del 21/04/2018 al 22/04/2018.

Telèfon

Informació:
932564160

M'agrada 50

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Comparteix