Allò que el disseny fa

Tornar

Exposicions. Quinze projectes de disseny responen als reptes del món actual: la sostenibilitat, la marginació, la connectivitat, el consumisme o els nous materials.

“Design does. Allò que el disseny fa” és una exposició al voltant de quinze projectes de dissenyadors locals i internacionals que responen als desafiaments globals a què s’enfronta el planeta: la sostenibilitat, la innovació, el consumisme, la marginació, els nous materials, la connectivitat…

La mostra està acompanyada d’un extens programa d’activitats, com ara el Design Does Forum, un cicle de conferències per a professionals i estudiants de disciplines creatives. Entrada gratuïta.

Trobareu més informació aquí.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu del Disseny de Barcelona.


Design does. Allò que el disseny fa és una exposició que dibuixa, de forma col·lectiva, les fronteres de com el disseny dóna forma als reptes globals de la nostra societat, de vegades per millorar i d´altres, per tot el contrari. Aquest és un projecte que pretén transcendir els límits de l'espai, el temps i els formats convencionals i que explora la responsabilitat del disseny en el seu impacte en la indústria, en l´humà, en els sistemes socials i en els valors culturals. És un projecte que es pregunta quin paper té i tindrà el dissenyador, el de ser proveïdor de solucions, humanista, estratega i/o agent de canvi.

L'exposició s'articula mitjançant una bateria de preguntes contestades per 15 projectes de dissenyadors locals i internacionals que responen a principals reptes de l´actualitat: sostenibilitat, connectivitat, marginació, consumisme, innovació i nous materials, etc. D´aquesta manera es vol establir un diàleg amb la ciutadania, afavorint la participació i la generació de coneixement que nodreixi la pràctica transdisciplinar del disseny.

L´exposició funcionarà com un centre d´operacions que connectarà un extens programa d´activitats i iniciatives.

Museu del Disseny de Barcelona

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Museu del Disseny de Barcelona
Quan
Del 24/03/2018 al 13/05/2018.

Telèfon

Centraleta:
932566800
Reserves:
932566801

M'agrada 53

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix