"Allan Sekula. Sísif col·lectiu"

Tornar

Exposicions. La Fundació Tàpies presenta una exposició del fotògraf Allan Sekula.

Nascut el 1951 i mort ara fa quatre anys, Allan Sekula va ser un artista, escriptor i crític nord-americà que va destacar sobretot en el camp de la fotografia.

Aquesta exposició ret homenatge a un artista que va mantenir una relació estreta amb la Barcelona postolímpica, una ciutat que el va fascinar com a cas d’estudi per pensar sobre les formes que adopta la injustícia en el marc del neoliberalisme. La condició marítima de Barcelona va fer que Allan Sekula la incorporés en el relat d’una globalització on apareixen ciutats com Los Angeles, Atenes, Bilbao, Rotterdam, Tòquio o d’altres de marcades per la influència del mar.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fundació Antoni Tàpies.


Aquesta exposició ret tribut a un artista que va mantenir una estreta relació amb la Barcelona postolímpica, una ciutat que el va fascinar com a cas d´estudi per a pensar les noves formes que adopta la injustícia en el marc del neoliberalisme. La condició marítima de Barcelona va fer que Allan Sekula la incorporés en el relat d´una globalització on hi apareixen ciutats com Los Angeles, Atenes, Bilbao, Rotterdam, Tòquio o d´altres marcades per la influència del mar.

Fundació Antoni Tàpies

Adreça:
C Aragó, 255
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de l'Eixample
Codi postal:
08007
Població:
Barcelona
On
Fundació Antoni Tàpies
Quan
Del 14/06/2017 al 24/09/2017.

Telèfon

Telèfon:
934870315
Reserves:
932075862
Fax:
934870009
Fax:
934592450 reserves

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix