Alimentaria 2018, tot sobre els aliments

Tornar

Fires. Més de 4.500 empreses es trobaran a Alimentaria, la fira sobre alimentació més important d’Espanya i referent internacional del sector.

La indústria espanyola d’aliments i de begudes és una potència mundial en diversos sectors, i Alimentaria n’és l’aparador més important. La nova edició, la més gran dels últims anys, coincideix amb Hostelco i donarà a conèixer els productes de més de 4.500 empreses —el 27% de fora d’Espanya— del 16 al 19 d’abril, al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.

El programa inclou propostes com ara Multiple Foods, la trobada internacional de gran consum i últimes tendències en alimentació; Vinum Nature, per impulsar el sector dels vins ecològics, o Restaurama, el saló de la restauració i l’alimentació fora de la llar.

Entre les activitats que tindran lloc a la fira, cal destacar The Alimentaria Experience, l’espai gastronòmic amb tallers magistrals i cuina en directe a càrrec de xefs de prestigi; Innoval, una exposició de 300 productes innovadors, o Barcelona Cocktail Art, un espai dedicat a la cocteleria.

En trobareu més informació aquí.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fira Barcelona - Recinte Gran Via.


Alimentària prepara la seva major edició dels últims anys per oferir als la indústria de l'alimentació, begudes i foodservice una gran plataforma d'internacionalització i negoci, amb nous espais,
continguts i alt nivell d'innovació, que fa de la gastronomia 01:00
valor diferencial. La celebració al costat de Hostelco potenciarà les sinergies amb un sector com el de l'hostaleria i la restauració que permetrà convocar en conjunt a més de 4.500 empreses expositores, el 27% procedents de fora d'Espanya.

Salons:
· Intervin (vins i espirituosos)
· Intercarn (carnis i derivats)
· Interlact (lactis i derivats)
· Restaurama (alimentació fora de la llar: hostaleria, restauració, càtering i col·lectivitats)
· Expoconser (conserves i semiconserves)
· MultipleFoods (International Pavilions, Lands of Spain, Snacks, Biscuits & Confectionary, Mediterranean Foods, Organic & Functional Foods, Grocery Products, i Fine Foods).
· Alimentària Premium

Activitats:
The Alimentaria Hub
The Alimentaria Experience
Altres activitats grastronòmiques:
· Vinorum Think
· Barra d'Olis d'oliva Gourmet
· Barcelona Cocktail Art

Fira Barcelona - Recinte Gran Via

Adreça:
Av Joan Carles I, 64
Codi postal:
08908
Població:
Hospitalet llobregat
On
Fira Barcelona - Recinte Gran Via
Quan
Del 16/04/2018 al 19/04/2018.

Telèfon

Telèfon:
902233200
Fax:
932332243

M'agrada 88

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Comparteix