Festa del dibuix

Tornar

Infants. El Museu Picasso impulsa i organitza diumenge una nova edició a Barcelona del Big Draw - Festa del Dibuix.

El Big Draw o Festa del Dibuix és una jornada en què artistes, il·lustradors, arquitectes i dissenyadors, entre altres professionals, tant de reconeguts com d’emergents, proposen tallers divertits perquè tothom pugui experimentar de manera lliure, espontània i gratuïta en el món del dibuix.

Organitzat i impulsat pel Museu Picasso de Barcelona, aquest any s’oferiran més d’una vintena de tallers gratuïts oberts a tothom.

Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.

Horaris


El Big Draw o Festival del Dibuix és una jornada en què artistes, il·lustradors, arquitectes i dissenyadors, entre d´altres, tant de reconeguts com d´emergentes, proposen divertits tallers per a tothom que vulgui experimentar, de manera lliure, espontània i gratuïta, en el món del dibuix. Vine a celebrar-ho amb nosaltres dibuixant!

Tallers gratuïts a càrrec de:
Joaquim Arnal, Berta Artigal-Mercè Tous-Sergi Moreso-Anna Grimal (APIC), Asociación LàPIZ, Flavita Banana, Branca Col·lectiu, CliCme, Giuseppe Fioretti-Paz González-Claudia Sahuquillo, Fundació Foto Colectania-Grisart, Anna Garcia-Pineda, Francesca Llopis, Rita Lugli, Anna Mongay Monteso, Vasco Mourão, François Pagès-Aida Ferret, Taller RAIMA, Gerson Ruiz @Antpintura, Seta BCN, SM172, Urban Sketchers Barcelona, Ignacio Uriarte, Irma Arribas

Entitats participants:
Arxiu Fotogràfic de Barcelona, Asociación LàPIZ, Associació d´Il·lustradors Professionals de Catalunya, Blueproject Foundation, El Born Centre de Cultura i Memòria, Editorial Gustavo Gili, EINA-Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona, Fundació Foto Colectania-Grisart, La Seca Espai Brossa, Museu Etnològic-Museu de Cultures del Món de Barcelona, Museu Picasso, Museu de la Xocolata

Diferents espais dels barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Adreça:
C Montcada, 21
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Diferents espais dels barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Quan
22/10/2017

M'agrada 10

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix