"155. La balada de Simón"

Tornar

23 i 24 d'agost tancat, degut a la vaga dels treballadors de l'empresa Ciutat'art

Exposicions. Aquesta mostra de Gonzalo Elvira està instal·lada a La Virreina Centre de la Imatge.

Aquesta exposició de l’argentí Gonzalo Elvira reconstrueix, per mitjà de dibuixos, cartografies i materials documentals, la biografia de Simón Radowitzky. Radowitzky va ser un anarquista ucranianoargentí que, després de la brutal repressió policial que va tenir lloc durant la Setmana Roja de Buenos Aires, el 1909, va atemptar contra el cap de policia responsable, Ramón Lorenzo Falcón, crim pel qual va ser condemnat a reclusió perpètua al cèlebre penal d’Ushuaia.

Els projectes d’Elvira rescaten biografies dissidents l’encaix de les quals en els relats dominants ha estat inexacte o silenciat de manera expressa.

Horaris


Aquesta exposició reconstrueix, per mitjà de dibuixos, cartografies i materials documentals, la biografia de Simón Radowitzky. Radowitzky fou un anarquista ucranianoargentí que, després de la brutal repressió policial que va tenir lloc durant la Setmana Roja de Buenos Aires, el 1909, va atemptar contra el cap de policia responsable, Ramón Lorenzo Falcón, fet pel qual va ser condemnat a reclusió perpètua al cèlebre penal d'Ushuaia.

La Virreina Centre de la Imatge

Adreça:
C la Rambla, 99
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
La Virreina Centre de la Imatge
Quan
Del 08/07/2017 al 08/10/2017.

Telèfon

Informació:
933161000
Centraleta:
933017775
Fax:
933161194

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix