Park Güell

Tornar

El Park Güell és una de les obres més emblemàtiques d' Antoni Gaudí.

El Park Güell és una de les obres més emblemàtiques d’ Antoni Gaudí, el somni d’un geni que ha esdevingut un dels símbols de la ciutat. Símbol de la Barcelona modernista, convida a entrar a un món fantàstic on jardins i arquitectura es fonen en un únic paisatge. Gaudí és Barcelona. El drac de mosaic ceràmic vigila els visitants, pendents de qualsevol detall per descobrir: cargols, bolets, flors, fulles… cada racó, cada bocí de parc és una descoberta.

Accessibilitat per a les persones amb discapacitat

Titularitat:
Pública

Horaris


La compra d´entrades per visitar la zona monumental es pot realitzar durant els tres mesos previs a la visita, escollint la data i la franja horària.
Els grups de més de 10 persones, cal que es registrin prèviament al web i reservin les entrades.

Les reserves són per franja horària natural i es pot entrar al Park fins a 30 minuts després de l´hora d´inici de la franja assignada.
No es permetrà l´accés un cop superada la franja horària i no es tindrà dret a la devolució de l´import de l´entrada.

Les persones que s'inscriguin a Gaudir+BCN poden tenir una entrada diaria per visitar la zona monumental del Park, fer una ruta guiada un cop a l'any per diversos espais de la ciutat i rebre un butlleti amb propostes culturals trimestralment. Aquesta inscripció és gratuïta i es pot demanar a les oficines d'atenció ciutadana de l'Ajuntament de Barcelona. Cal demanar cita prèvia a travès del 010 o mitjançant el Portal de tràmits

Per arribar de la manera més còmoda i pràctica a la Zona Monumental es recomanen tres accessos: el del carrer de Larrard (entrada principal), el de la carretera del Carmel, núm. 9, on també hi ha l´aparcament per a autocars turístics, i un tercer, el del passatge de Sant Josep de la Muntanya, al qual s´hi accedeix per escales mecàniques.

Adreça:
C Olot, 7
Districte:
Gràcia
Barri:
La Salut
Codi postal:
08024
Població:
Barcelona
Adreça
C Olot, 7

Telèfon

Telèfon:
010
Informació:
902 200 302 (de dilluns a diumenge de 9.00 h a 21.00 h)

Més informació

Web anglesa:
goo.gl/IjXiFl
Web castellà:
goo.gl/6pgdhL

Si vols fer una esmena sobre aquest equipament o entitat..fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Comparteix