'Islàndia'

Tornar

Teatre. Lluïsa Cunillé presenta aquesta obra al Teatre Nacional de Catalunya.

Escrita just quan començava a esclatar l’última gran crisi que va sacsejar l’economia mundial, Islàndia és una obra de la dramaturga Lluïsa Cunillé que reflexiona sobre la cara més fosca del sistema financer mundial.

La fallida bancària portarà un adolescent islandès a emprendre una peregrinació iniciàtica cap a Nova York, a la recerca de la seva mare. En aquest viatge al cor de les tenebres d’un sistema que trontolla, el jove anirà coneixent diverses realitats que el faran partícip de la profunda depressió que està conduint el món occidental a una ruïna inevitable. L’obra està dirigida per Xavier Albertí i protagonitzada per Joan Anguera, Lurdes Barba i Paula Blanco, entre d’altres.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Nacional de Catalunya.
Produït per:
Teatre Nacional de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.


Fitxa artística:
Autora: Lluïsa Cunillé
Direcció: Xavier Albert

Amb Joan Anguera, Lurdes Barba, Paula Blanco, Joan Carreras, Oriol Genís, Àurea Márquez, Jordi Oriol, Albert Pérez, Albert Prat, Abel Rodríguez.

Resta de l'equip artístic en curs. Producció Teatre Nacional de Catalunya.

Sinopsi:
La fallida bancària portarà un adolescent islandès a emprendre un pelegrinatge iniciàtic cap a Nova York, a la recerca de la seva mare. En aquest viatge al cor de les tenebres d'un sistema que trontolla, el jove anirà coneixent diverses realitats que el faran partícip de la profunda depressió que està conduint el món occidental a una ruïna inevitable.

Escrita just quan començava a esclatar l'última gran crisi que va sacsejar l'economia mundial, Islàndia és una de les obres majors de la dramaturga Lluïsa Cunillé, que amb la seva lucidesa dissecciona el moll de l'os d'aquest circ grotesc que enlluerna la nostra societat.

Divendres 20 d'octubre després de la funció: 'Col·loqui al TNC'. Els col·loquis sobre els espectacles compten amb la presència d'una persona destacada de la nostra cultura i els membres de la companyia. Una ocasió única per aprofundir en cada proposta escènica amb la mirada particular d'un espectador privilegiat.

Dimarts 24 d'octubre a les 20 h.: 'Lectura dramatitzada de "Boira", de Lluïsa Cunillé'.

Teatre Nacional de Catalunya

Adreça:
Pl Arts, 1
Districte:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
Teatre Nacional de Catalunya
Quan
Del 05/10/2017 al 05/11/2017.

Telèfon

Telèfon:
933065700
Fax:
933065701
Telèfon venda d'entrades:
933 065 720

Web

Web venda d'entrades:
www.tnc.cat

M'agrada 0

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix