'Cabaret'

Tornar

Espectacle prorrogat

Teatre. Elena Gadel i Ivan Labanda encapçalen el repertori del mític musical.

Una vintena d’intèrprets i nou músics en directe converteixen el Teatre Victòria en un cabaret cada nit. El musical Cabaret arriba a Teatre Victòria dirigit i adaptat per Jaime Azpilicueta, amb Elena Gadel, Ivan Labanda i Alejandro Tous en els papers principals. S’hi estarà fins al desembre.

La història de Cabaret se situa en un Berlín decadent a causa de la crisi del 1929. El musical va deixar cançons per a la posteritat com Money Money, Maybe this time o la que porta el mateix nom que el musical, Cabaret.

Horaris

Altres

Es venen les entrades a:
Teatre Victòria.
Es venen les entrades a:
Ticketmaster.
Se celebra a:
Teatre Victòria.


Llibret: JOE MASTEROFF
Música: JOHN KANDER
Lletres de les cançons: FRED EBB
Direcció: JAIME AZPILICUETA
REPARTIMENT: ELENA GADEL, IVAN LABANDA, ALEJANDRO TOUS, AMPARO SAIZAR, ENRIQUE DEL PORTAL.

L'història transcórre en els darrers anys de la República de Weimar, en un Berlín decadent i assotat per la crisi del 29. Una ciutat que es segueix aferrant inútilment a la il·lusió d'aquells anys d'esplendor que la van magnificar poc temps enrere. El Kit Kat Club, el club nocturn de la ficció, obre les seves portes cada nit per a entretenir a un públic ansiós per oblidar, encara que sigui per un parell d'hores, el mal que plana per damunt dels seus caps.

Governat pel seu inquietant i divertit mestre de cerimonies, el Kit Kat Club escenifica la convivència entre l'imparable creixement de la hidra nazi i la fingida normalitat quotidiana dels protagonistes: la cantant anglesa Sally Bowles i el novel·lista americà Cliff Bradshaw o el romanç de tardor entre Fräulain Schneider i el propietari jueu d'un florent negoci de fruiteria, Herr Schultz.

Amb diverses de les cançons més emblemàtiques de la història dels musicals: "Willkommen", "Cabaret", "Money Money", "Maybe this time"... CABARET és El Musical de Broadway que tothom hauria de veure un cop a la vida.

Elena Gadel, Ivan Labanda i Alejandro Tous encapçalen un talentós repartiment de més de 20 actors, acompanyats dalt de l'escenari per una banda de 9 músics en directe.

Una renovada i luxosa versió en castellà de CABARET, que prèn l'esència de l'espectacle original del Broadway dels anys 60, arriba ara al Teatre Victòria. Adaptada i dirigida per Jaime Azpilicueta, responsable de portar per primera cop a Espanya títols capitals del teatre musical com Jesucristo Superstar, Evita o Sonrisas y Lágrimas. Un dels grans espectacles de la temporada a Barcelona, que arriba després de triomfar a Madrid i de fer una gira per Bilbao, València, Mallorca i Sevilla.

Cabaret és un clàssic del teatre musical del segle XX, representat en més de 50 països, tradiuït en 30 idiomes i que ha seduït a més de 4 generacions superant els 30 milions d'espectadors. Ha guanyat 12 premis Tony, 3 premis Oliver i 3 premis Drama Desk. La seva versió cinematogràfica, protagonitzada per Liza Minelli, va guanyar 8 premis Óscar, una fita espectacular tenint en compte que competia amb El Padrino.

Un musical que, a més de ser un gran espectacle per a passar-ho bé, és també quelcom més: un clàssic que connecta una història del passat amb la nostra realitat política i social actuals, que parla de llibertat, de por i de tolerància.

Recomanat a partir de 13 anys

Teatre Victòria

Adreça:
Av Paral.lel, 65*67
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08004
Població:
Barcelona
On
Teatre Victòria
Quan
Del 17/09/2017 al 11/02/2018.

Telèfon

Telèfon:
933299189
Fax:
934413948
Telèfon venda d'entrades:
902 400 222

Web

Web:
www.cabaret.es
Web venda d'entrades:
www.teatrevictoria.com
Web venda d'entrades:
www.ticketmaster.es
Web venda d'entrades:
www.elcorteingles.es

M'agrada 42

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix